ΓΑΣ Σκάλας: Δυο σημαντικές συμμετοχές!

Στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας εχθές το βράδυ ανακοινώσαμε δύο πολύ σημαντικές συμμετοχές μας που θα λάβουν χώρα αυτό το καλοκαίρι.
Και για τις δύο αυτές δράσεις ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Ευρώτα και τον δήμαρχο κο Γιάννη Γρυπιώτη ο οποίος με τις ενέργειες του δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να πάρουν μέρος στις παρακάτω διοργανώσεις.

Η μία είναι η αθλητική αποστολή στους διεθνής παιδικούς Αγώνες Στίβου στην Ταιβάν. Στην πρωτεύουσα της μακρινής Ταϊβάν , τη Νέα Ταϊπέι, θα βρεθεί αποστολή του Δήμου Ευρώτα από τις 11 έως τις 16 Ιουλίου, για να συμμετάσχει στους 50ους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες. Πρόκειται για μαθητικούς αγώνες που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 12 έως 15 ετών και τελούνται υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, ενώ σε αυτούς συμμετέχουν περισσότερες από 80 πόλεις, 30 και πλέον κρατών. Οι προπονήσεις από την αρχή της σεζόν είναι συστηματικές και μία ομάδα αθλητών που σε επίσημους αγώνες θα καταφέρουν επιδόσεις άνω των ορίων που έχει θέσει ο προπονητής μας θα στελεχώσουν την αποστολή του συλλόγου μας. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία.

Η δεύτερη και εξίσου σημαντική είναι μία πολυάριθμη αποστολή, περίπου 30 αθλητών, του ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ η οποία θα βρεθεί το καλοκαίρι στη Γερμανία για μία εβδομάδα σε προπονητικό camp στίβου. Μέσω του Δήμου Ευρώτα, δίνεται η ευκαιρία σε αθλητές μας να ταξιδέψουν στη Γερμανία και να αποκομίσουν μεγάλα αγωνιστικά οφέλη και εμπειρίες από τις προπονήσεις και επίσης από περιηγήσεις στα αξιοθέατα της περιοχής.
Τα σημαντικότερα στοιχεία όμως των παραπάνω δράσεων είναι η συνεύρεση αθλητών διαφορετικής εθνικότητας και κουλτούρας, η ανάπτυξη δεσμών φιλίας και η διεύρυνση των πολιτισμικών οριζόντων των παιδιών.