Δόξα Ν.Μανωλάδας: Απέκτησε τον Παν. Λαδά, αποχώρηση Β. Σούλη

Ο 21χρονος ταλαντούχος Ηλείος γκολκήπερ Παναγιώτης Λαδάς είναι νέο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας Νέας Μανωλάδας και τίθεται στη διάθεση του τεχνικού Σπύρου Αντωνόπουλου για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο νεαποκτηθείς παίκτης είναι ο τρίτος ως τώρα που προστίθεται στην ομάδα κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Έχουν ως γνωστόν προηγηθεί, ο 23χρονος περιφερειακός επιθετικός Φώτης Σκοζάι κι ο νεαρός Κων. Γεωργακόπουλος.

Ο Λαδάς (ΦΩΤΟ) που είναι και διεθνής με την Εθνική Νέων, πέρυσι ήταν στον Ηρακλή Θεσ/νίκης(προερχόμενος από τους Νέους του Αστέρα Τρίπολης), θα πλαισιώσει πλέον τον Γιάννη Καλλιακμάνη κάτω από τα γκολπόστ. Αφού ο ερχομός του συνδυάστηκε με την αποχώρηση του γκολκήπερ Βασίλη Σούλη.

Από την ομάδα σε αυτή τη χειμερινή περίοδο έχουν αποχωρήσει και οι Βραχνής, Κοτσόκολος, Κυριαζόπουλος, Νικολακόπουλος.

Πιθανόν να γίνουν και μια με δυο κινήσεις ακόμα, αν και δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό.

* Απο κει και πέρα, μετά την αναβολή που δόθηκε από την ΕΠΟ στο πρωτάθλημα (λόγω αγροτικών μπλόκων και απεργιών πλοίων κ.τ.λ. – ξεχωριστό θέμα στη στήλη ΑΘΛΗΤΙΚΑ) το προσεχές πρόγραμμα θα αναπροσαρμοστεί για την ομάδα, που είχε μεσοβδόμαδα πριν λίγες μέρες και τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου Ηλείας, για επανέναρξη πλέον των αγώνων την άλλη Κυριακή με τη 15η αγωνιστική.

ΠΗΓΗ: http://www.iliaoikonomia.gr/

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής