Αιολικός: Παρελθόν Ηλιόπουλος, Γάλας. Δήλωση Ηλιόπουλου

0
115

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν ο Δημήτρης Ηλιόπουλος και ο Νίκος Γάλας από τον Αιολικό. Ο  δεύτερος αναχωρεί για Αυστραλία ενώ ο πρώτος ανάρτησε την παρακάτω δήλωση:

Μετά από πολλές σκέψεις και πολλά πράγματα που βλέπουν τα μάτια μου στο χώρο του ποδοσφαίρου, αποφασίζω να σταματήσω προσωρινά. Είδα πως δεν αξίζει να παίζεις μπάλα πλέον υπό αυτές τις συνθήκες, καθώς πατάνε πάνω στην αγάπη μας για το άθλημα και δεν τους ενδιαφέρει τι κρύβεται πίσω από αυτό.

Αφήνουμε οικογένειες, φίλους και άλλα πολλά για να ταξιδέψουμε σε ομάδες που θα μας αγκαλιάσουν και θα μας φερθούν σαν οικογένεια και σαν φίλοι. Η θα παίζουμε τζάμπα σε ομάδες Β’ Εθνικής και θα μας συντηρούν οι γονείς μας, ή θα παίζουμε Γ΄’ Εθνική και θα μας κάνουν μπαλάκι.

Εγώ λοιπόν αποφάσισα να σταματήσω μέχρι το καλοκαίρι, με μισή σεζόν και επτά επίσημα γκολ. Θα προπονούμαι μόνος μου και θα ξανά ασχοληθώ με το άθλημα μόνο εάν κάποια ομάδα με καλύπτει πλήρως, εάν όχι ευχαριστώ όλους τους συναδέρφους – προπονητές φίλους που συνεργάστηκα μέχρι τώρα”.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής