Α.Ε. Σπάρτη: Η πρώτη προπόνηση του Φεβρουαρίου με νέα πρόσωπα!

Σήμερα Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου το πρόγραμμα της πρωτοπόρου του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής περιλαμβάνει προπόνηση στις 13:00 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Μια προπόνηση στην οποία ο Σωτήρης Αντωνίου θα έχει στη διάθεση του νέα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο Παρασκευαϊδης όπως σας είχε ενημερώσει το isports.gr στις 26 Ιανουαρίου πατήστε εδώ.  Ο κεντρικός αμυντικός έφτασε χθες στην Λακωνική πρωτεύουσα.

Οι διοικούντες της ομάδας έκαναν ότι ήταν δυνατό για να ενισχύσουν την ομάδα με 5-6 παίκτες από το πάνω ράφι, παίκτες που αγωνιζόντουσαν σε Β’ Εθνική και Σουπερλίγκα και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της. Στο δεύτερο γύρο θα παρουσιαστεί μια ριζικά αλλαγμένη ομάδα αφού οι περισσότεροι από τους νεαποκτηθέντες παίκτες – Σταμογιάννος, Παναγιώτου, Παρασκευαϊδης και άλλοι- ενδέχεται να είναι στα πλάνα της βασικής ενδεκάδας του Σωτήρη Αντωνίου.

Πιθανόν να λείπουν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που υπήρχαν στο ρόστερ της ομάδας με τον Ραχίμ σύμφωνα με πληροφορίες του report24 είναι ο πρώτος που δεν υπολογίζεται για την συνέχεια της περιόδου.

Πλήθος φιλάθλων αναμένεται σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης για να δουν για πρώτη φορά τα νέα αποκτήματα της ομάδας και να αλιεύσουν πληροφορίες για νέες πιθανές μεταγραφικές κινήσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης το isports.gr θα σας παρέχει περισσότερες πληροφορίες.

 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη