Καλαμάτα: Eπιστροφή Καλαντζή!

Επιτέλους! Η σημαντικότερη κίνηση ενίσχυσης για την Μάυρη Θύελλα ήρθε, που τα έχει βρει σε όλα με τον Χρήστο Καλαντζή και η επιστροφή του αναμένεται να προσθέσει ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι και να βοηθήσει στον μεγάλο στόχο της παραμονής στην Γ” Εθνική κατηγορία.

Για τον 33χρονο επιθετικό δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αποτέλεσε τα προηγούμενα χρόνια την σημαία της Καλαμάτας, με αποκορύφωμα την σεζόν 2013 – 2014 όταν και βοήθησε τα μέγιστα να διεκδικήσει την άνοδο στην Β” Εθνική.

Ξεκίνησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο το 1999 από την Καλαμάτα. Στη Μαύρη Θύελλα έμεινε μέχρι το 2005 αγωνιζόμενος 2 σεζόν στην Α” Εθνική και 4 στην Β” Εθνική και πετυχαίνοντας συνολικά 26 γκολ (2 από αυτά σε επίπεδο Α” Εθνικής) σε 127 συμμετοχές (23 συμμετοχές στην Α” Εθνική).

Το καλοκαίρι του 2005 μεταγράφηκε στην νεοφώτιστη τότε στην Α” Εθνική, Λάρισα στην οποία έμεινε τρεις σεζόν. Τις δυο πρώτες ήταν βασικό στέλεχος της επίθετικής γραμμής της ομάδας ενώ την τελευταία χρονιά αγωνιζόταν συνήθως ως αλλαγή. Κορυφαία στιγμή της καριέρας του είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 2007 με τη φανέλα της ομάδας και η συμμετοχή την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Tο καλοκαίρι του 2008 μεταπήδησε στον Ατρόμητο Αθηνών στον οποίο έμεινε δύο σεζόν πετυχαίνοντας 9 γκολ (το ένα στο πλαίσιο της Α” Εθνικής, απέναντι μάλιστα στην πρώην ομάδα του Λάρισα) σε 50 αγώνες πρωταθλήματος (οι 17 στην Α” Εθνική).

Από τον Ιούλιο του 2010 μέχρι την λήξη της περιόδου 2011/12 αγωνίστηκε στην Κέρκυρα πετυχαίνοντας 7 γκολ σε 55 αναμετρήσεις.

Για την σεζόν 2012/13 άνηκε στον Αστέρα Τρίπολης. Στο τέλος της χρονιάς, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Με τον Αστέρα το 2013, κατόρθωσε να φτάσει έως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, ενώ τερμάτισε με τον σύλλογο στην τρίτη θέση του Πρωταθλήματος, την καλύτερη της έως τότε ιστορίας του συλλόγου.

ΠΗΓΗ: taklin.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής