Αστέρας Βλαχιώτη: Καυστική ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και των υπευθύνων!

0
78

Ο Αστέρας Βλαχιώτη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση μετά τον δεύτερο ημιτελικό στους Μολάους, πατήστε εδώ για το ρεπορτάζ του αγώνα:

Επειδή κάποια πράγματα έχουν τα όρια τους, επειδή η σιωπή θεωρείται από κάποιους αδυναμία, και επειδή μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι όλα τα λάθη είναι ανθρώπινα.

Σήμερα μετά από αυτό το παιχνίδι καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι κάποιοι κύριοι που θέλουν να διευθύνουν παιχνίδια ποδοσφαίρου μόνο για αυτό δεν κάνουν.

Ο κόσμος είδε και θα κρίνει, αν οι υπεύθυνοι έχουν κάποια υποχρέωση από πέρυσι στο σωματείο του Μολαϊκού και αυτά που έγιναν στο περυσινό τελικό όπου πραγματικά αδικήθηκε ο Μολαϊκός, θα έπρεπε τουλάχιστον να μας το είχαν πει. Οι υπεύθυνοι που ήταν στο γήπεδο ας κάνουν την αυτοκριτική τους και αυτούς τους κυρίους που διεύθυναν το σημερινό παιχνίδι με αποκλειστικά υπεύθυνο τον διαιτητή και κατά δεύτερο τους βοηθούς ας τους στείλουν εκεί που τους αρμόζει.

Θα σκεφτούμε πολύ σοβαρά αν θα ξανακατέβουμε σε αυτό το πρωτάθλημα που λέγεται Λακωνικό ποδόσφαιρο.

 

Ο ακόλουθος πίνακας είναι από το site της ΕΠΣ Λακωνίας:

Κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων
(5η φάση)
ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
ΜΟΛΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (2ος Ημιτελικός)ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΟΛΑΩΝΤετάρτη03/02/1614:15ΑΛΕΙΦΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΛΙΑΡΟΣ Σ., ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Β.3-2

Διατητής της αναμέτρησης ο N. Αλειφερόπουλος και βοηθοί οι Σ. Λιάρος και Β. Γιαννόπουλος, παρατηρητής διαιτησίας δεν υπήρχε.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του Αστέρα Βλαχιώτη