Λακωνικός: Ανακοίνωση για τον μηδενισμό στον αγώνα με τον Φιλαθλητικό

0
79

O Λακωνικός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το μηδενισμό του στον αγώνα με το Φιλαθλητικό:

Το ΔΣ του Λακωνικού χαιρετίζει την ποινή μηδενισμού της ομάδας μας που επέβαλε η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, στον αγώνα με το Φιλαθλητικό, λόγω -εκ παραδρομής- παράβασης του αρθρ.4, παρ.Β, περί υποχρεωτικής συμμετοχής 2 αθλητών κάτω των 20 ετών γεν. το έτος 1995 και νεότεροι.

Ο Λακωνικός έχει αποδείξει στα 5 χρόνια λειτουργίας του ότι σέβεται απόλυτα τους κανόνεςδιεξαγωγής του πρωταθλήματος. Ως εκ τούτου, το ΔΣ της ομάδας αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της εκ παραδρομής παράβασης του σχετικού κανονισμού. Θεωρούμε ότι οι 6 νίκες και η 1 ήττα, στον πρώτο γύρο της Β’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, δεν είναι τυχαίες και αναμφισβήτητα αποτελούν επιτυχία του προπονητή μας, Θανάση Σκιαδά, και των παικτών μας, τους οποίους στηρίζουμε απόλυτα, έχοντας εμπιστοσύνη στο πλάνο που από κοινού καταρτίσαμε.

Πάγια θέση μας είναι να κρίνεται ο καλύτερος εντός των 4 γραμμών του γηπέδου. Προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε, με αυτές τις αρχές γαλουχούμε αθλητικά τους παίκτες όλων των τμημάτων μας, για τους οποίους άλλωστε συστάθηκε ο Λακωνικός. Διευκρινίζουμε και ξεκαθαρίζουμε ότι θα σταθούμε αρωγοί και εγγυητές της νόμιμης λειτουργίας του πρωταθλήματος σε όλα τα επίπεδα με συγκεκριμένες κινήσεις που θα αφορούν άπαντες.