Πανηλειακός: Κίνηση «Πυρσός» !

0
117

Πραγματοποιήθηκε όπως ήταν προγραμματισμένη το βράδυ της Δευτέρας έκτακτη Γενική Συνέλευση του Πανηλειακού με μοναδικό θέμα το μέλλον του ιστορικού συλλόγου.

Η Γ.Σ. διεξήχθη στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Δήμων στον Πύργο, παρουσία πολλών φιλάθλων της ομάδας και κυρίως του γκρουπ επιχειρηματιών κι επαγγελματιών του Πύργου, οι οποίοι όπως αναφέραμε από προηγούμενα ρεπορτάζ, μετά από “ζυμώσεις”, συναντήσεις και διεργασίες που έγιναν το τελευταίο τρίμηνο, αποφάσισαν και προχωρούν στη δημιουργία του νέου Πανηλειακού.

Έτσι ώστε, η μεγάλη και ιστορική ομάδα της πόλης και του Νομού Ηλείας, καταρχήν να βγάλει διοίκηση προσεχώς, κι ακολούθως στο επόμενο διάστημα να γίνουν οι πρώτες κινήσεις ως την ολοκλήρωση.

Για να υπάρχει ξανά το σωματείο σε λειτουργία και να προσέλθει πάλι σε αγωνιστική δράση, ξεκινώντας πλέον από το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Ηλείας (όπου εκεί έχει φτάσει κι έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής), με την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν στις αρχές του φθινοπώρου.

* Η κίνηση «Πυρσός» (όπως ονομάστηκε) τρέχει από σήμερα τον σύλλογο.

Μια ομάδα προσώπων, των οποίων κοινή αφετηρία είναι η αγάπη για τον Πανηλειακό και γενικότερα για το ηλειακό ποδόσφαιρο. Μέχρι στιγμής αποτελείται 35 επιφανείς φίλους του Πανηλειακού (επιχειρηματίες, ελευθ. επαγγελματίες, γενικότερα άνθρωποι από διάφορους τομείς της κοινωνικής ζωής του Πύργου). Οι οποίοι, όπως αναφέρθηκε, είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο. Άλλοι συνδράμοντας οικονομικά και άλλοι προσφέροντας υπηρεσίες από όποιο πόστο τους ζητηθεί.

Και πλέον ο στόχος είναι αυτοί οι 35 να γίνουν πολλοί περισσότεροι, όσοι περισσότεροι γίνεται.

Όπως ανέφερε στη Συνέλευση ο εκπρόσωπος της κίνησης δικηγόρος Βασίλης Γιαννόπουλος: «Η κίνηση δεν είναι σκιώδης. Έχει πρόσωπα συγκεκριμένα και αμέσως ξεκινάει δουλειά. Πρέπει να τρέξουν αρκετά ζητήματα ώστε η ομάδα να είναι απολύτως έτοιμη αγωνιστικά, διοικητικά και λειτουργικά το συντομότερο δυνατόν».

Για αυτό τον λόγο θα αρχίσουν να στελεχώνονται και να λειτουργούν Επιτροπές που η κάθε μία ξεχωριστά θα τρέξει ζητήματα (οργανωτικά, οικονομικά κ.τ.λ.) για τον «ερυθρόλευκο» σύλλογο.

* Σε ότι αφορά το Δ.Σ. η απόφαση που πήρε η Γ.Σ. είναι οι αρχαιρεσίες για νέο Συμβούλιο να γίνουν αργότερα, και συγκεκριμένα το καλοκαίρι.

Ο λόγος που πάρθηκε η απόφαση αυτή είναι ότι εάν συνυπολογιστούν η απεργία των δικηγόρων και ο χρόνος που θα χρειαστεί μέχρι την ανάδειξη νέας προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο θα είναι περίπου δύο μήνες, χρόνος στον οποίο δεν θα μπορεί να επικυρώνεται καμία απόφαση για τον σύλλογο.

Ως τότε λοιπόν θα συνεχίσει το προσωρινό Δ.Σ. που τυπικά υπήρχε από το περασμένο καλοκαίρι και μετά (με προσωρινό πρόεδρο το Χρήστο Χίτο)

Επίσης, η Γ.Σ. αποφάσισε την τροποποίηση του καταστατικού στα εξής σημεία:

α) 15 ευρώ για την εγγραφή νέων μελών στον σύλλογο και 50 ευρώ ετήσια συνδρομή,

β) μείωση του αριθμού των μελών του Δ.Σ. από 7 σε 5 και

γ) διάρκεια θητείας του κάθε Δ.Σ. 1 χρόνος.

Τα ως τώρα μέλη της Πανηλειακής κίνησης «Πυρσός» είναι τα εξής (με αλφαβητική σειρά):

Άγριος Νικόλαος (Φυσικοθεραπευτής), Αντύπας Κλεομένης (Επιχειρηματίας), Βαγγόπουλος Θεόδωρος (Καθηγητής Φ.Α.), Βαρουξής Ελευθέριος (Επιχειρηματίας), Βεργούρος Θέμης (Λογιστής), Γιαννακόπουλος Βασίλειος (Επιχειρηματίας), Γιαννακόπουλος Χρήστος (Πυροσβέστης), Γιαννόπουλος Βασίλης (Δικηγόρος), Γιαννόπουλος Νικόλαος (Καθηγητής), Έξαρχος Βαγγέλης (Επιχειρηματίας), Καλαντζής Γεώργιος (Αγρότης), Καραγιαννόπουλος Θεόδωρος (Επιχειρηματίας), Καλομοίρης Αποστόλης (Επιχειρηματίας), Κωτσάκης Γεώργιος (Επιχειρηματίας), Λαμπρόπουλος Γεώργιος (Επιχειρηματίας), Λιατσής Σπύρος (Ιατρός), Μιχαλόπουλος Γεώργιος (Επιχειρηματίας), Μιχαλόπουλος Δημήτριος (Επιχειρηματίας), Μπαντούνας Ιωάννης (Επιχειρηματίας), Μπεβούδας Χρήστος (Επιχειρηματίας), Μουστακάκης Παναγιώτης (Επιχειρηματίας), Νικολόπουλος Χαράλαμπος (Επιχειρηματίας), Ντοάς Χρήστος (Επιχειρηματίας), Παπαδόπουλος Γιώργος (Επιχειρηματίας), Παπαδόπουλος Τάσος (Επιχειρηματίας), Πλατής Κων/νος (Επιχειρηματίας), Ρήγας Παναγιώτης (Επιχειρηματίας), Τερζόπουλος Νικόλαος(Επιχειρηματίας), Τοπιντζής Ιωάννης (Επιχειρηματίας), Τορέγας Παναγιώτης (Επιχειρηματίας), Τσιώρης Ιωάννης (Επιχειρηματίας), Χρονόπουλος Παναγιώτης (Επιχειρηματίας), Μιλοσέσκι Ντέγιαν (Ποδοσφαιριστής), Μπαχούρος Γεώργιος (Φαρμακοποιός), Χαραλαμπόπουλος Στάθης (Ποδοσφαιριστής).

Ενώ παρουσιάστηκε και το λογότυπο – σήμα του συλλόγου (που βέβαια κινείται πάνω στον γνωστό άξονα του παλιού, με κάποιες μοντέρνες …πινελιές και περισσότερο κόκκινο χρώμα).

ΠΗΓΗ: Iliaoikonomia.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής