Κάστρο Μονεμβάσιας: Νέοι κανονισμοί διατησίας από Αλειφερόπουλο. Aκούει κανείς;

0
62

Μετά τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής με τον Πανγυθεατικό στο Γύθειο το Κάστρο Μονεμβάσιας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση με σημαντικές καταγγελίες για την διαιτησία Αλειφερόπουλου:

Ένα “αστέρι” διαιτητής σε λάθος γήπεδο

Καταρχήν τα ειλικρινά μας συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανγυθεατικού για την νίκη τους σήμερα στο μεταξύ μας παιχνίδι στο Γύθειο, ένα μεγάλο μπράβο τους.

Από εκεί και πέρα ένα μεγάλο κατηγορώ στις ομάδες Αστέρα Βλαχιώτη και Α.Ο. Λογγάστρας για τις ανακοινώσεις κατά του διαιτητή ΑΛΕΙΦΕΡΟΠΟΥΛΟΥ σε προηγούμενους αγώνες. Ρε παιδιά ο άνθρωπος είναι πρώτος, είναι κορυφή, είναι πρωτοπόρος, είναι Ευρώπη, μας έσφαξε επιστημονικά και δεν πονέσαμε. Τι λέτε τώρα;

Μάθαμε νέους κανονισμούς που δεν έχουν έλθει ακόμα στην Ελλάδα όπως ότι ο προπονητής αμύνεται μαζί με την ομάδα του και μπορεί να απομακρύνει και αυτός την μπάλα όταν έχει στηθεί για φάουλ χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Μάθαμε να είμαστε στρατιωτάκια και να μην μιλάμε διότι έχει την δυνατότητα κάθε 5 λεπτά να κάνει συμπληρωματικές εκθέσεις όπως με στόμφο και με ύφος καίσαρα μας ανακοίνωσε.

Μάθαμε ότι όποιους και όσους παίκτες φέρουμε από παντού ακόμα και από την Β’ Εθνική άλλοι αποφασίζουν για την τύχη μας στο γήπεδο.

Ακόμα μάθαμε ότι όποιος αναφέρει το όνομα άλλου κολλητού του διαιτητή είναι χαμένος από χέρι. Όλα αυτά τα μάθαμε σήμερα!!!

Όμως εμείς δυστυχώς για μερικούς δεν είμαστε καλοί μαθητές και δεν μαθαίνουμε ότι εσείς θέλετε. Κύριοι ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.

Δεν μπορούμε να πληρώνουμε εμείς το Λακωνικό ποδόσφαιρο και κάποιοι εδώ και χρόνια να κάνουν το κέφι τους και να νομίζουν ότι είναι διαιτητές.

Καλούμε την ΕΠΣ Λακωνίας ως διοργανώτρια και θεσμική αρχή να πάρει θέση για την διαιτησία. Για εμάς ξεχείλισε το ποτήρι και θα το δείτε.

ΥΓ. Με τον κύριο ΑΛΕΙΦΕΡΟΠΟΥΛΟΥ η ομάδα μας πέρυσι και φέτος έχει δώσει μέχρι τώρα 8 αγώνες, απολογισμός 5 ήττες και 3 ισοπαλίες, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας