Α.Ο Κροκεων –Υάκινθος Βαφείου 4 – 4 (βίντεο)

0
113

το βίντεο από το krokeai.gr

Γκολ: Τσέλιος το 0 – 1 στο 2′, Μαλαβάζος το 0 – 2 στο 15′, Μαλαβάζος το 0 – 3 στο 40′,

Γεωργόπουλος με πεναλτι το 1 – 3 στο 45′, Θεοδωράκος το 2 – 3 στο 47′,

Μαλαβάζος το 2 – 4 στο 73′,  Κέκερης το 3 – 4 στο 79′, Κέκερης το 4 – 4 στο 91′.

Τέλος στο σερί των πέντε νικών για τον Α.Ο. Κροκεών με μια χορταστική ισοπαλία απέναντι στην ομάδα του Βαφείου. Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής με τους επόπτες και τα πολλά και σοβαρά λάθη τους. Άσχημο ξεκίνημα λόγο και των πολλών απουσιών και η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0, ενώ μας είχε ακυρωθεί γκολ του Θεοδωρακου σαν οφσάιντ στο 35’ ενώ ο ίδιος είχε και δοκάρι στο 38’ , το ημίχρονο έκλεισε με γκολ από το Γεωργοπουλο Γ, στο 40΄ με πέναλτι και ταυτόχρονη αποβολή του τερματοφύλακα. Με την έναρξη είχαμε μείωση σε 3-2 από τον Θεοδωρακο αλλά μια αδράνεια στην άμυνα έφερε το 4-2, η πιέσει συνεχίστηκε και ο Κεκερης στο 80’ έκανε το 4-3 , ενώ είχαμε και άλλο ακυρωθέν γκολ του Θεοδωρακου πριν ο ίδιος με δεύτερο προσωπικό τέρμα ισοφαρίσει σε 4-4 στο 90’.

Α.Ο. Κροκεών: Τούμπλης, Γεωργουλης Ν , Σμπυράκος Γ, Γεωργοπουλος Ι. Βενολιάς Θ.(Μαρκο 40’) Κεκερης Γ. Κοκκινης Π, Σινα Θεοδωρακος Δ, Σαμαπατακος Ν, Ζερβουλιας

Υάκινθος Βαφειού: Πλειώτας, Παναρίτης, Μπούζος, Μουστάκης, Καρτερούλης, Βεργαδος, Μαλαβάζος, Γραμματικάκης (88′ Κατσής), Πρεκεζές, Τσαμπας, Τσέλιος.

η ενημέρωση από τον Α.Ο. Κροκεών

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας