Α.Ε. Σπάρτη: Η αποστολή για τον τελικό και δήλωση Αντωνίου

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Λακωνίας με αντίπαλο τον Μολαϊκό, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (17/2, 14:30) στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σωτήρης Αντωνίου βρίσκονται οι: Κραβαρίτης, Τσέλιος, Σιώπης, Κατσίκης, Μπακιρτζίδης, Δημολιός, Γκίτζιας, Σπηλιωτόπουλος, Μπιταξής, Γκαλίτσιος, Αναστασόπουλος, Οικονομόπουλος, Μπουτσικάρης, Αναστασάκος, Κρεββατάς, Χαλίλι, Ηλιόπουλος, Ρόρος.

 

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ο προπονητής της ομάδας μας τόνισε για τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Λακωνίας (17/2, 14:30):

«Είναι ένα ακόμα παιχνίδι για την ομάδα μου, αλλά αυτή τη φορά θα δώσει έναν τίτλο. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του τροπαίου, απέναντι σε μια ομάδα αρκετά σοβαρή και συμπαθής όπως είναι ο Μολαϊκός. Σε αυτή την αναμέτρηση θα αγωνιστούν παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο Πρωτάθλημα. Πιστεύω σε ένα καλό παιχνίδι, όπου θα παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Για τον κόσμο και το νομό Λακωνίας είναι μια μεγάλη γιορτή και εμείς θα κοιτάξουμε να τιμήσουμε τον θεσμό του Κυπέλλου με τον καλύτερο τρόπο».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη