Α.Ε. Σπάρτη: Με μια απουσία στη Χίο. Ζωντανά ο αγώνας στο isports.gr σε συνεργασία με το report24

0
117

Η Α.Ε. Σπάρτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα στη Χίο με τον Κανάρη Νενήτων. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση στο νησί του Ανατολικού Αιγαίου στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας έγινε σήμερα Παρασκευή στο συνθετικό γήπεδο Αμυκλών εξαιτίας του γεγονότος ότι και ο Κανάρης διαθέτει γήπεδο με την ίδια επιφάνεια. Ο Σωτήρης Αντωνίου δεν υπολογίζει για την Κυριακάτικη αναμέτρηση τον Γκαλίτσιο και οι Οικονομόπουλος και Χαλίλι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα.  Aύριο θα ανακοινωθεί και η αποστολή από τον τεχνικό που θα αναχωρήσει για την Χίο.

Η Α.Ε. Σπάρτη θέλει ν επιστρέψει από την Χίο με το τρίποντο το οποίο θα την διατηρήσει στην πρώτη θέση του ομίλου. Σημαντικός αγώνας για την μάχη της κορυφής διεξάγεται στη Μανωλάδα μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Παναργειακού. Και για τους δύο αγώνες θα μπορείτε να ενημερωθείτε από το isports.gr και για την τον αγώνα της ΑΕ Σπάρτης με τον Κανάρη Νενήτων στην Χίο θα έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθείστε Ζωντανά σε Live Streaming μέσα από το isports.gr σε συνεργασία με το Report24.gr σε ελεύθερη μετάδοση για όλους.

19febaqlpnbcxz

Για την καλύτερη μετάδοση και παρακολούθηση της αναμέτρησης κατόπιν τεχνικών ελέγχων σας συνιστούμε τα εξής:

1)Το Live Streaming θα ανέβει από το Google Chrome οπότε συνιστούμε να μπείτε και εσείς στο ίντερνετ από τον ίδιο browser τον Google Chrome.

2) Το Live Streaming θα ανέβει στην πλατφόρμα βίντεο του YouTube και στην συνέχεια θα ενσωματωθεί μέσα στο Report24. Αν παρακολουθείστε τυχών καθυστερήσεις ή κολλήματα σύνδεσης μεταβείτε από το Report24 κατευθείαν στο YouTube γιατί μπορεί να φορτωθεί αρκετά ο σέρβερ μας (κλικ εδω)

3) Κάτω από το βίντεο υπάρχει η ένδειξη Live ή Ζωντανά. Όταν είναι αναμμένο και ευκρινές τότε παρακολουθείτε την ζωντανή σύνδεση. Αν όχι πατήστε την ένδειξη ή κάντε ανανέωση.

4) Ελέγξτε την σύνδεσή σας στον χώρο ότι δουλεύει κανονικά και δεν υπάρχουν απώλειες σήματος με άλλες συσκευές που μπορεί να έχουν συνδεθεί. Για καλύτερο αποτέλεσμα μην συνδέεται πάνω από 4 συσκευές σε ένα μόνο ρούτερ.

5)Για τα καταστήματα που θα μεταδώσουν το Live Streaming παρακαλέστε τους πελάτες να μην έχουν συνεχόμενη σύνδεση στο ίντερνετ με το ίδιο wifi που «τραβάει» το Live Streaming.

6) Για κινητά και τάμπλετ ισχύει το ίδιο για το Google Chrome.

7) Σε περίπτωση που δεν έχετε καλή μετάδοση μπείτε σε ένα βίντεο τραγούδι του YouTube και τσεκάρετε αν παίζει και διορθώστε την σύνδεσή σας. Η μετάδοση έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά.

8) Η ιντερνετική μετάδοση από την στιγμή που γίνεται το γεγονός μέχρι να φτάσει σε όλες τις συσκευές έχει μέσο όρο καθυστέρησης τα 30 δευτερόλεπτα.

9) Καλό θα ήταν να μην έχετε άλλες σελίδες ανοικτές κατά την διάρκεια του Live