Καλαμάτα: Ο αγώνας της χρονιάς ο αυριανός!

0
74

Στην μεγάλη μάχη που δίνει αύριο η Καλαμάτα με το Λουτράκι είναι όλοι επικεντρωμένοι, καθώς το αυριανό παιχνίδι είναι ίσως το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς από βαθμολογικής άποψης! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και αύριο όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει να βρεθούν κοντά σε αυτήν, ξεχνώντας πικρίες και λάθη του παρελθόντος, παραμερίζοντας τυχόν προβλήματα και δυσλειτουργίες των “μελανόλευκων”, παραμερίζοντας εν πάση περιπτώσει ακόμα και προσωρινά την όποια αντίθεση έχουν κάποιοι με την ομάδα, και πάμε δυνατά να στηρίξουμε με την παρουσία μας του παίκτες και το τεχνικό τιμ στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την παραμονή πλέον!

Στην αυριανή μάχη όπως όλα δείχνουν θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Χρήστος Καλαντζής που δείχνει αρκετά καλά στις προπονήσεις, ενώ όλοι σχεδόν οι παίκτες του Καλογιαννίδη είναι ετοιμοπόλεμοι τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά, για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 15:00 το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Δεν υπάρχει πλέον περιθώριο ούτε για την ελάχιστη βαθμολογική απώλεια στην έδρα της Καλαμάτας, και αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτούν οι “μελανόλευκοι” κάνοντας την μεγάλη αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο που θα τους βγάλει μια και καλή από τον εφιάλτη του υποβιβασμού! Σε αυτήν την προσπάθεια τον μεγαλύτερο ρόλο θα τον παίξει σαφώς η καυτή έδρα, και ο κόσμος που όλα αυτά τα χρόνια αποτελούσε την μεγάλη δύναμη της ομάδας, και που δυστυχώς ο προκάτοχος του Κώστα Καλογιαννίδη ο Λεωνίδας Μπίλης κατάφερε να “διώξει” από το γήπεδο!

Δεν είναι όμως αργά, και ακόμα και τώρα υπάρχει η αισιοδοξία πως  το φίλαθλο κοινό θα συσπειρωθεί και τελικά θα δώσει το παρών στην αυριανή μητέρα των μαχών!

ΠΗΓΗ: taklin.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής