Σπαρτιατικός: Επιτυχημένες εμφανίσεις στην Καλαμάτα (φωτογραφίες)

0
124
?

Επιτυχημένες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Σπαρτιατικού σε ποδηλατικούς αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή στην Καλαμάτα.

Έλαβαν μέρος περίπου 55 ποδηλάτες από 7 σωματεία σε αγώνες που πραγματοποιήθηκαν σε πίστα καρτ με διοργανωτή τον Μεσσηνιακό.

Είναι οι πρώτοι αγώνες που δίνει ο Σπαρτιατικός, σε μια απαιτητική χρονιά που ο πήχης των επιτυχιών αναμένεται να φτάσει ακόμη ψηλότερα, και θα διαρκέσει έως τα τέλη Οκτωβρίου.

Ο Σπαρτιατικός συμμετείχε με 10 ποδηλάτες, υπό τις οδηγίες του προπονητή Βορβή Χρήστο, και απέσπασε χρυσό μετάλλιο στους παμπαίδες με τον Σουλτάνη Γιάννη στο χρονόμετρο και Κωνσταντάκο Βασίλη στην αντοχή.

Στα μίνι μεγάλα την 1η θέση  πήρε ο Παναγάκος Πέτρος με 2ο τον Γρηγόρη Ηλία ενώ στα μίνι μεγάλα κορίτσια 4η η Μπαγιώκου Μαρία και 6η  η Κουραντή Βαρβάρα.

Επίσης συμμετείχαν πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις οι Φάβρος Νίκος, Μπισμπής Γιάννης και Αναστασόπουλος Γιάννης.

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται για τους ποδηλάτες του Σπαρτιατικού την Παρασκευή στο ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο με αγώνες πίστας ανδρών-εφήβων-παίδων, και την Κυριακή στην Καλαμάτα σε αγώνα δρόμου αντοχής που διοργανώνει ο Ευκλής Καλαμάτας.

?
?
?
?
?
?