Καλαμάτα: Η αποστολή για Άργος, ενσωματώθηκε ο Τσουλάκος

0
75

Με μεσημεριανή προπόνηση 13:00 στο γήπεδο του Ασπροχώματος ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι αύριο με τον Παναργειακό. Ο Σταύρος Τσουλάκος (φώτο με Ηλία Κουντάνη και Βασίλη Κουρέα) ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά φυσικά δεν υπολογίζεται καθόλου για το αυριανό παιχνίδι αφού εκτός του ότι δεν έχει κάνει καμία προπόνηση με την ομάδα, κατέθεσε το δελτίο του μόλις εχθές και λογικά θα εκδοθεί από Δευτέρα. Ο Ραχίμ δείχνει να ξεπερνάει τον μικροτραυματισμό του, και αναμένεται να είναι κανονικά στα πλάνα του Κώστα Καλογιαννίδη.

Τέλος  άλλη μια επιστροφή και επίσημα είχαμε και εχθές για την Καλαμάτα, αφού κατέθεσε και το δελτίο του ο νεαρός Ηλίας Κουντάνης που τις τελευταίες εβδομάδες προπονούνταν κανονικά με τους “μελανόλευκους”.

Η Αποστολή των “μελανόλευκων” αποτελείται από τους εξής παίκτες:

Σταυράκης, Γκαρμοίρης, Κακκαλής, Τσόπελας, Κασμερίδης, Λιόλιος, Καλαντζής, Γαλανόπουλος, Κανταρτζής, Μπεγκλετζής, Γκίνο, Όττα, Τορεζάνι, Ρήγας, Χατζηλιώντας, Κολημήτρας, Θεοδώρου, Ραχίμ, και Κεμάλι.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Τσιμικλής, Κουρέας, Τσουλάκος, Κουντάνης, Μπαντούνας, Γιακουμής και Οδεμισιώτης.

Η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς αύριο για την Αργολίδα, ενώ παιχνίδι στο Άργος θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα μπορείτε φυσικά να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του μέσα από το taklin.gr και το isports.gr

ΠΗΓΗ: taklin.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής