Παναργειακός: Nέος προπονητής ο Παντελής. Ανακοίνωση για την ήττα από Καλαμάτα

Η ανακοίνωση του Παναργειακού για το τέλος με Μπολάνο και την ήττα από Καλαμάτα με 4 – 0:

Παρότι ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, νιώθουμε την ίδια πικρία για το αποτέλεσμα της Κυριακής , καλούμε τους φιλάθλους να ηρεμήσουν και να αντιμετωπίσουν ψύχραιμα την κατάσταση. Εξάλλου η ομάδα τους χρειάζεται στα δύσκολα.

Δεν πιστεύουμε ότι πληγώθηκε κανείς πιο πολύ από μας που διαχειριζόμαστε την κατάσταση αυτή.

Εχουμε μάθει στη ζωή να μην πετάμε λευκή πετσέτα και να αντιμετωπίζουμε τις όποιες δυσκολίες. Εμείς, δεν παραδίδουμε τα όπλα μας μέχρι και ο τελευταίος να πέσει επι των …επάλξεων.

Γι αυτό λοιπόν με όλη τη λύπη που μας διακατέχει σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας με τον Ρομπέρτο Μπολάνο, τον οποίο ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Επίσης ανακοινώνουμε την άφιξη του Νίκου Παντελή και πιστεύουμε να είμαστε δυνατοί στο επόμενο παιχνίδι, ώστε να μπορέσουμε να παλέψουμε τις όποιες πιθανότητες να επιτύχουμε το στόχο μας.

Υ.Γ.: Θα θέλαμε να δούμε, όλους αυτούς που την Κυριακή έβριζαν κι αποδοκίμαζαν στο τέλος, με τον ίδιο ενθουσιασμό να χειροκροτήσουν την επόμενη φορά που η ομάδα μας θα νικήσει. Δυστυχώς, όταν η ομάδα κερδίζει οι εξέδρες αδειάζουν αμέσως, ενώ χθές που χάσαμε δεν έφευγε κανείς…

Το Δ.Σ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής