Ενώνουμε δυνάμεις notospress.gr, isports, e-sparti

0
172

Με την υπογραφή των Ηλία Μπόνο, Ανδρέα Τσαρούχα και Νίκου Κεχαγιά! ”

ΣΠΑΡΤΗ. To notospress.gr βρίσκεται στον 6ο χρόνο λειτουργίας του. Μέσα από τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που η εποχή έχει επιφέρει σε κάθε επάγγελμα και επιχείρηση, παραμένουμε  αφοσιωμένοι στις αρχές της αντικειμενικής κι έντιμης δημοσιογραφίας και ουσιαστικής επικοινωνίας.

Χωρίς υπερβολή και χωρίς υποβολή τροφοδοτούμε καθημερινά τη σχέση με εσάς, τους αναγνώστες και χρήστες του διαδικτύου.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι μπροστά στις προκλήσεις της κρίσης πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις προχωράμε σε σταθερές συνεργασίες με ανθρώπους και μέσα που έχουν ήδη προσφέρει και μπορούν να προσφέρουν ακόμα περισσότερα στην κοινωνία και στο κοινό των ΜΜΕ.

Από την 1η Μαρτίου 2016 το notospress.gr επισημοποιεί την συνεργασία του με:
–    Το isports στον χώρο της αθλητικής επικαιρότητας. Καθημερινά διαβάστε στο notospress.gr πρωτότυπη ύλη, σχόλια και ρεπορτάζ, video και φωτογραφίες με την υπογραφή του Ανδρέα Τσαρούχα. Επισκεφθείτε και μέσα από το notospress.gr την εξειδικευμένη αθλητική σελίδα.
–    Το e-sparti στον χώρο του life style και της κοσμικής εξόδου. Καθημερινά δείτε στο notospress.gr πρωτότυπες φωτογραφίες και video με την υπογραφή του Νίκου Κεχαγιά. Επισκεφθείτε και μέσα από το notospress.gr την αγαπημένη σας κοσμική σελίδα.

Οι δύο άκρως ενδιαφέρουσες σελίδες διατηρούν απόλυτα την αυτονομία  και ανεξαρτησία τους και συμβάλουν στην καλύτερη ενημέρωση του κοινού του notospress.gr.

Συνεχίζουμε ενώνοντας δυνάμεις. Τις επόμενες ημέρες το notospress.gr εγκαινιάζει μια ακόμα στρατηγική κεντρική συνεργασία που θα συζητηθεί. Aναβαθμίζει επίσης τη συνεργασία του με το ραδιόφωνο Nότος 94.9 και το Περιφερειακό Κανάλι Best tv  αλλά εγκαινιάζει και συνεργασίες με τοπικές και ενδιαφέρουσες σελίδες της ευρύτερης περιοχής.