Ένωση Ερμιονίδας: Έναρξη συνεργασίας με Στεργίου και Μπούρα

0
71

Η Α.Ε. Ερμιονίδας. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Στεργίου και Σωτήρη Μπούρα. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές πού έχουν ξαναφορέσει στο παρελθόν την φανέλα της ομάδας μας.

Ο Γιώργος Στεργίου είναι 32 χρονών (21 Νοεμβρίου 1984) και αγωνίζεται κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Ερμή Ερμιόνης μέχρι το 2011 πού σαν αρχηγός της ομάδας στέφθηκε πρωταθλητής και ανέβασε την ομάδα στην Δ Εθνική. Επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός θα είναι η ομάδα πού έγινε συνένωση του Ερμή Ερμιόνης με την ΑΕΚ Κρανιδίου η Ένωση Ερμιονίδας όπου θα αγωνιστεί για δύο χρονιές σαν αρχηγός . Μάλιστα στην δεύτερη χρονιά θα στεφθεί και πάλι πρωταθλητής και η ομάδα θα ανέβει στην Γ Εθνική κατηγορία. Επίσης αγωνίστηκε στην Ερμιονίδα 2012 και στον Ποσειδώνα Διδύμων.
Ο Σωτήρης Μπούρας είναι 32 χρονών (31 Μαΐου 1984) και αγωνίζεται στην επίθεση. Έχει αγωνιστεί ξανά στην Ένωση Ερμιονίδας τις αγωνιστικές περιόδους 2011-2012 και 2013-2014 . Επίσης έχει αγωνιστεί στην Δόξα Μεγαλόπολης τον Παναρκαδικό την Ένωση Μηδέας ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Κορωνίδα Κοιλάδας .
Καλωσορίζουμε τον Γιώργο και τον Σωτήρη στην οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής