Γ’ Εθνική: Ούτε σήμερα δεν γίνεται η εκδίκαση της ένστασης του Κανάρη, αργεί η απόφαση

0
83

Ούτε σήμερα δεν πρόκειται να εκδικασθεί η ένσταση του Κανάρη Νενήτων για την υπόθεση των αναβληθέντων αγώνων της 16ης Αγωνιστικής στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Σπάρτη και ΠΑΟ Βάρδας δεν ταξίδεψαν προς Χίο και Μυτιλήνη, αντίστοιχα την προπερασμένη Κυριακή, λόγω του απαγορευτικού απόπλου που είχε εκδώσει το Λιμεναρχείο Πειραιά εξαιτίας των δυνατών ανέμων που έπνεαν στο Αιγαίο. Το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο θα αναχωρούσε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ωστόσο απέπλευσε τελικά στις 10 το πρωί της Κυριακής. Οι αποστολές των δύο ομάδων έλαβαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα για τη μη εκτέλεση του δρομολογίου και ακολούθως επέστρεψαν στις βάσεις τους, αφού πρώτα επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος Μιχάλη Τζανόπουλο.

Ο Κανάρης, σε αντίθεση με τον Αιολικό, κατέθεσε ένσταση. Η ομάδα της Χίου επικαλείται πως η Σπάρτη θα μπορούσε να φτάσει εγκαίρως στη Χίο όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, εάν ταξίδευε το πρωί της Κυριακής αεροπορικώς. Μάλιστα, σήμερα στην εκδίκαση της υπόθεσης ο δικηγόρος της αναμένεται να καταθέσει υπ’ όψη της Πειθαρχικής Επιτροπής έγγραφο του αεροδρομίου που αποδεικνύει ότι υπήρχαν τουλάχιστον 30 διαθέσιμες θέσεις στην πρωινή πτήση από το “Ελ. Βενιζέλος” της Αθήνας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Πειθαρχική αποτελείται από δικαστές, που θα κρίνουν με βάση τα ισχύοντα του Κανονισμού, ο οποίος εμπεριέχει μια σχετική ασάφεια και έχει ενδιαφέρον να φανεί το σκεπτικό της Επιτροπής αναφορικά με την απόφασή της, η οποία ενδέχεται να βγει μετά την λήξη του πρωταθλήματος! Συγκεκριμένα, την Επιτροπή συνθέτουν οι Αλκιβιάδης Φερεσίδης (πρόεδρος), Σωτήριος Τσουβαλάς (αναπλ. Πρόεδρος), Χριστίνα Ρούτη (μέλος), Μαγδαληνή Σακέτου (μέλος) και Μαρία Σοφού (μέλος).

με πληροφορίες από το sportlesvos.gr