Α.Ε. Σπάρτη: H αποστολή για Ζάκυνθο, 6 απουσίες. Δήλωση Αντωνίου

Στους απόντες Αναστασάκο, Κραββαρίτη, Σταμογιάννο όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες – πατήστε εδώ – προστέθηκαν την τελευταία στιγμή οι Βιγιαφάνε, Παναγιώτου και Σιώπης με τους δύο τελευταίους να βρίσκονται στο Νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα.

Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΑΟ Λεβάντε

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Κυριακής (6/3, 15:00) με τον ΑΟ Λεβάντε, στο Δημοτικό Γήπεδο Μαχαιράδου, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σωτήρης Αντωνίου βρίσκονται οι: Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Δημολιός, Γκαλίτσιος, Παρασκευαΐδης, Μπιταξής, Σπηλιωτόπουλος, Οικονομόπουλος, Γέσιτς, Ηλιόπουλος, Κρεββατάς, Κοιλιάρας, Χαλίλι, Κατσίκης, Ρόρος, Μπακιρτζίδης, Τσούβαλης, Μπουτσικάρης, Γκίτζιας.

Δήλωση Σωτήρη Αντωνίου για την αναμέτρηση με τον ΑΟ Λεβάντε

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ο προπονητής της ομάδας μας τόνισε για τον αγώνα της Κυριακής (6/3, 15:00):
«Θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα που βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αυτό όμως δεν μας λέει απολύτως τίποτα. Είναι ένα ακόμα παιχνίδι, που κρύβει κι αυτό τις δυσκολίες του, αλλά το βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Εμείς θα παίξουμε με απόλυτη συγκέντρωση και στόχο φυσικά τη νίκη, που είναι μονόδρομος».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη