Α.Ο. Λεβάντε – A.E. Σπάρτη: Επιθετικός των γηπεδούχων κράτησε το μηδέν ως τερματοφύλακας!!! Προκλητική συμπεριφορά παικτών των φιλοξενουμένων (βίντεο)

Στο χθεσινό αγώνα στην Ζάκυνθο μεταξύ του Α.Ο. Λεβάντε και της Α.Ε. Σπάρτη έλαβε χώρα μια από εκείνες τις στιγμές που μένουν στην ιστορία του ποδοσφαίρου ως οι πιο αστείες η παράδοξες. Ο Νίκος Πατσιαβούρας ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τους γηπεδούχους στον χθεσινό αγώνα υπερασπίστηκε την εστία των γηπεδούχων σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο κρατώντας με ιδιαίτερη ευκολία το μηδέν για την ομάδα του που βρίσκεται στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έχοντας 38 γκολ παθητικό σε 18 αγώνες με κανονικό τερματοφύλακα στους προηγούμενες αγώνες. Εκτός φυσικά του Νίκου πολλοί συμπαίκτες του είχαν πολύ καλή απόδοση τουλάχιστον αμυντικά με αποτέλεσμα να πάρουν ένα αποτέλεσμα που φάνταζε ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα. Πάντως ο Νίκος στην φωτογραφία από το zante mats φαίνεται λίγο φοβισμένος – τρακαρισμένος, δεν θα μπορούσε να είχε φανταστεί και αυτός ότι τόσο εύκολα θα κρατούσε το μηδέν απέναντι σε ένα από τα φαβορί για άνοδο στην Φουτμπολ Λιγκ. Δείτε και τις δηλώσεις του Προέδρου του Α.Ο. Λεβάντε.

6marworejhyjuytr

Για την Σπάρτη αγωνίστηκαν βασικοί οι

Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Δημολιός, Γκαλίτσιος, Παρασκευαϊδης, Κατσίκης, Οικονομόπουλος, Γέσιτς, Κοιλιάρας, Οικονομόπουλος και Κρεββατάς.

Στην άλλα πλευρά πολλοί παίκτες σε κακή κατάσταση με ορισμένους μάλιστα να είναι προκλητικοί και να παρατηρούνται άσχημες συμπεριφορές που περισσότερο κακό παρά καλό έκαναν στην προσπάθεια της Α.Ε. Σπάρτη να πάρει το τρίποντο, περισσότερα σε λίγο πάνω σε αυτό το θέμα από το isports.gr, υπάρχει και το βίντεο με ολόκληρο το αγώνα που είναι ο καθρέφτης όλων των γεγονότων που συνέβησαν χθες στην Ζάκυνθο …. δείτε πάλι τον αγώνα και θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας, με σχετικά καλή εικόνα και καθαρό ήχο από την κάλυψη του sportal tv.  Φυσικά σύμφωνα με πληροφορίες μας θα υπάρχει πρόστιμο για την χθεσινή αδικαιολόγητη εμφάνιση.

το βίντεο από το sportal tv

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής