Σπαρτιατικός: Σημαντικές επιτυχίες στο περιφερειακό πρωτάθλημα Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδας (φωτογραφίες)

0
48

Πρωταθλητές Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας για το 2016 αναδείχτηκαν οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού Ζέγκλης Νίκος στην αντοχή ανδρών, Χριστάκος Δημήτρης στην αντοχή εφήβων, και Δημητρόπουλος Βασίλης στην ατομική χρονομέτρηση εφήβων,  στους ποδηλατικούς αγώνες δρόμου που διεξήχθησαν το Σάββατο 5/3 και την Κυριακή 6/3 στην Πάτρα.

Επίσης στους εφήβους οι Φριτζήλας Γιώργος, Μπούρας Στέφανος ήρθαν 2ος και 3ος  στην ατομική χρονομέτρηση, ενώ στην αντοχή παίδων 2ος ήταν ο Δημητρόπουλος Παναγιώτης και 5ος ο Αναστασόπουλος Κώστας.

Ακόμη συμμετείχαν οι Κλόκας Στέφανος 7ος  Αντωνόπουλος Τάσος 8ος και  Καρατζόπουλος Νίκος 11ος στην αντοχή ανδρών,

Το περιφερειακό πρωτάθλημα Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας διεξήχθη με τη συμμετοχή 120 αθλητών από τους συλλόγους Π.Ο. Πάτρας,  Κ. Αχαγιάς, Διαγόρα Αιγίου, Π.Ο. Τρίπολης, Μεσσηνιακού, Α.Σ. Πύργου, Κορινθιακού, ΟΦΠ Ιωαννίνων, ΑΟ Αγρινίου, ΑΕΚ Τρίπολης και Σπαρτιατικού στη περιοχή του Πανεπιστημίου Πάτρας.

Κοντά στους ποδηλάτες του Σπαρτιατικού βρέθηκαν οι  προπονητές Γιαννιώσης Βασίλης και Βορβής Χρήστος, ο Παναγιώτης Πριστούρης έφορος ποδηλασίας και αρκετοί γονείς των αθλητών.

ΠΑΤΡΑ7

?
?

ΠΑΤΡΑ6 ΠΑΤΡΑ5 ΠΑΤΡΑ4