Λεωνίδεια Sparta Tennis Open 2016

0
77

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σπάρτης  (Ο.Α.Σ) προκηρύσσει την έναρξη του τουρνουα αντισφαίρισης <<Λεωνίδεια Sparta tennis open>>  την Παρασκευή 18/3 στα δημοτικά γήπεδα Παρορίου και Βιολογικού καθαρισμού Σπάρτης.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΛΕΩΝΙΔΕΙΑ

SPARTA TENNIS OPEN 2016

Έδρα:

Τόπος Διεξαγωγής:

Δημοτικό γήπεδο βιολογικού καθαρισμού

Δημοτικό γήπεδο Παρορίου

Αγώνες:

Γήπεδα/Επιφάνεια:

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 2 γήπεδα green set

Μπάλες:

WILSON

Τρόπος Διεξαγωγής:

  • Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια από 18/3/2016 έως 3/4/2016 (15:00-24:00). Θα υπάρξει δυνατότητα για πρωινούς  αγώνες, αν συμφωνούν και οι δύο αθλητές/τριες.
  • Όλοι οι αθλητές/τριες θα μπουν μετά από κλήρωση στο κυρίως ταμπλό που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 18/3/2016. Οι ημιτελικοί θα γίνουν το Σάββατο 2/4/2016 και οι τελικοί την Κυριακή 3/4/2016. Ανάλογα με τον καιρό και τις συμμετοχές το τουρνουά μπορεί να πάρει παράταση 2-5 ημερών. Στην κατηγορία των ανδρών 14+ η σύνθεση του ταμπλό θα γίνει σύμφωνα με το προηγούμενο τουρνουά του Ο.Α.Σ. (Όμιλος Αντισφαίρισης Σπάρτης) τον Αύγουστο του 2012. Στην κατηγορία των γυναικών 14+ η σύνθεση του ταμπλό θα γίνει μετά από κλήρωση.
  • Οι αγώνες θα είναι knock-out και θα είναι στα 2 νικηφόρα set των 6 games με tie break σε όλα τα set(6-6 tie break στους 7 πόντους). Στο 1-1 σετ θα παιχτεί match tie break 10 πόντων (όλα τα tie break θα τελιώνουν με διαφορά 2 πόντους). Στα ημιτελικά και στους τελικούς το tie break στο 1-1 set θα διεξάγεται σε κανονικό set.
  • Τα απογευματινά παιχνίδια θα είναι για όλους υποχρεωτικά.Σε καθυστέρηση (χωρίς ειδοποίηση) του παίκτη.Ο καθορισμός της ώρας διεξαγωγής του αγώνα γίνεται κατόπιν συνεννόησης και με τουσ δύο παίκτες. Σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί δυνατό η ώρα του αγώνα καθορίζεται ύστερα από κλήρωση.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε τουλάχιστον δύο αγώνες. Ανάλογα με τις συμμετοχές σε κάθε κατηγορία θα αποφασιστεί από την οργανωτική επιτροπή αν θα γίνει ταμπλό consolation ή ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας.
  • Ανάλογα με τις ανάγκες του τουρνουά μπορεί οι παίκτες να δώσουν έως και 2 παιχνίδια την ίδια ημέρα.Στους ημιτελικούς και στους τελικούς ενδέχεται να υπάρξει η δυνατότητα Διαιτητή Καρέκλας (Chair Umpire).

Κατηγορίες:

  1. Άνδρες 14+
  2. Γυναίκες 14+

Υποχρεώσεις Αθλητών:

Οι αγωνιζόμενοι θα πρέιπει να προσέρχονται στη γραμματεία του ομίλου 15 λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού τους. Αθλητής/τρια που δεν θα παρουσιαστεί εντός 15 λεπτών απο την προγραμματισμένη ώρα συνάντησης (χωρίς ενημέρωση) θα χάνει τον συγκεκριμένο αγώνα. Η ενημέρωση θα πρέπει να γίνεται 1 ώρα πριν το παιχνίδι.

Sos:

Η ΠΡΟΛΗΨΗ της υγείας του κάθε αθλητή/τριας είναι δική του/της ευθύνη και θα επιβεβαιώνεται με την υπογραφή του/της στο έντυπο του sign in.

Συμμετοχή:

Το κόστος συμμετοχής στα Λεωνίδεια 2016 είναι 20 ευρώ. Για την συμμετοχή του κάθε αθλητή/τριας, απαιτείται η εξόφληση ολόκληρου του ποσού η οποία θα γίνεται κατά το sign in στην κατηγορία που αγωνίζεται.Με την δήλωση συμμετοχής, ο κάθε αθλητής/τρια συνεπάγεται οτι αποδέχεται τους όρους της προκήρυξης.

Ενστάσεις:

Ένσταση μπορεί να γίνει άμεσα για όλα τα θέματα κανονισμών και διαδικασίας προς τους Επιδιαιτητές και την Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων Λεωνίδεια Sparta Tennis Open 2016. Το παράβολο της ένστασης ανέρχεται στο ποσό των 100 ευρώ, όπως ορίζεται από τον αγωνιστικό σχεδιασμό της Ε.Φ.Ο.Α. Από τον ενδιαφερόμενο παίκτη,και μόνο, εκτός των αποφάσεων κρίσεως αγωνιστικού περιεχομένου, όπου οι αποφάσεις του επιδιαιτητή ειναιτελεσίδικες.Οι επιδιαιτητές και η οργανωτική επιτροπή αποφασίζουν και απαντούν εγγράφως στον ενιστάμενο με βάση τους υπάρχοντες Κανόνες I.T.F και Ε.Φ.Ο.Α. Για θέματα Κανονισμών και Προκήρυξης αγώνων.

Δηλώσεις Συμμετοχής:

Μέχρι την Τετάρτη 16/3/2016 και ώρα 22.00μμ στους επιδιαιτητές αγώνων: κ. Μηνακάκη Θεόφιλο τηλ:6974036733, κ.Ρηγάκο Ιωάννη τηλ:6937476980 και κ.Σγουπάκο Κωνσταντίνο τηλ:6977004265. Για δήλωση συμμετοχής χρειάζεται ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο και μέγεθος μπλούζας.

Κλήρωση Αγώνων:

Πεμπτη 17/3/2016

Παροχές προς συμμετέχοντες:

Όλοι οι συμμετέχοντες στο τουρνουά θα λάβουν:

  • αναμνηστικό μπλουζάκι των αγώνων “ Λεωνίδεια Sparta Tennis Open 2016”
  • Με την εγγραφή τους στο τουρνουά θα λάβουν από ένα λαχνό για τα δώρα που θα κληρωθούν

Σε κάθε νίκη τους οι συμμετέχοντες θα παραλαμβάνουν απο την γραμματεία και έναν extra λαχνό μεγιστοποιώντας τα ποσοστά επιτυχίας τους στα δώρα.Εξαίρεση θα αποτελέσει η τελική τετράδα κάθε κατηγορίας, η οποία δεν θα βρεθεί μεσα στην κλήρωση των συγκεκριμένων δώρων.

Εκ της οργανωτικής επιτροπής