Προσφορά ζωής στον Παύλο από Τάντιτς και άλλους ποδοσφαιριστές

0
123

Ο Παύλος Σωτηριάδης είναι ένα αγόρι 17 χρονών από τα Θερμά Σερρών. Όπως όλοι οι συνομήλικοι του πηγαίνει στο λύκειο, αγαπά το μπάσκετ, τους υπολογιστές και τη μουσική. Σ εκείνο όμως που ξεχωρίζει ο Παύλος είναι ότι αγωνίζεται εναντία στη λευχαιμία δυο χρόνια τώρα. Παλεύει γενναία ο Παύλος. Με μια αξιοθαύμαστη υπομονή που δεν έχουν συνήθως άτομα της ηλικίας του .Με δύναμη κι επίμονη. Για να νικήσει πρέπει να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αμερικής.

Φιλανθρωπικό Bazaar για την στήριξη του συμπολίτη μας Παύλου Σωτηριάδη πραγματοποίηθηκε την Τετάρτη 9 Μαρτίου στον πεζόδρομο της Μεραρχίας. Δεκάδες Σερραίοι επιχειρηματίες προσέφεραν αφιλοκερδώς προϊόντα τους με τα έσοδα να πηγαίνουν στην οικογένεια του Παύλου ώστε να καταστεί δυνατό το ταξίδι σωτηρίας στις ΗΠΑ για να χειρουργηθεί. Το παζάρι θα είναι ανοιχτό όλη την ημέρα και όλοι θα πρέπει να βοηθήσουμε όπως μπορούμε το νεαρό συμπολίτη μας. Να σημειωθεί πως πολύ μεγάλη ήταν κινητοποίηση από ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρικά σωματεία που απέστειλαν υπογεγραμμένες φανέλες. Aνάμεσά τους ένας γνώριμος μας από το πέρασμά του στην Α.Ε. Σπάρτη, ο Μπόζιντας “Μπόζι” όπως τον αποκαλούμε Τάντιτς!

Στο Φιλανθρωπικό baazzar βρέθηκαν μεταξύ άλλων και αυθεντικές φανέλες γνωστών ποδοσφαιριστών. Οι άνθρωποι αυτοί, όπου η ευαισθησία και η αλληλεγγύη τους διακρίνει έσπευσαν δίχως δεύτερη σκέψη να υπογράψουν και να προσφέρουν τις φανέλες τους, αποδεικνύοντας έτσι ότι ο ανθρωπισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας…

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους:

1)ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΤΜΑΤΖΙΔΗ, 2)ΣΑΚΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ,
3) ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ,
4) ΛΑΜΠΡΟ ΘΑΝΑΗΛΑΚΗ,
5) ΤΕΛΗ ΚΑΡΑΣΑΛΙΔΗ,
6) ΝΙΚΟ ΖΙΑΜΠΑΡΗ,
7) ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΚΙΝΑ,
8)ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΙΜΑΝΗ,
9) ΕΝΤΕΡΣΟΝ ΦΟΦΟΝΚΑ
10) ΣΑΚΗ ΓΚΟΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΡΟΔΟΥ
11)ΣΑΚΗ ΜΟΥΤΕΣΙΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΑΙΔΑΡΤΖΗ, ΣΑΚΗ ΣΤΟΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.
12)ΛΥΜΠΕΡΗ ΣΤΕΡΓΙΔΗ
13)BOZIDAR TADIC
14)ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
15)ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ
16)ΧΡΗΣΤΟ ΠΙΠΙΝΗ

17)ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΑΧΤΣΙΔΗ
18)ΜΙΧΑΛΗ ΓΑΛΑΚΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΙΝΝΟΧΩΜΑΤΟΣ
19)ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΠΟΒΙΤΣ