Αμυκλιακός – Ολυμπιακός Μολάων 1 – 1. Γκολάρες με απευθείας φάουλ και ανάποδο ψαλίδι! Ανακοινώσεις (βίντεο, φωτογραφίες)

για να δείτε φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Τελευταίο παιχνίδι της κατηγορίας σήμερα όπου o Aμυκλιακός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό Μολάων. Η ομάδα του Ολυμπιακού Μολάων ζητούσε ένα βαθμό για την παραμονή του στην κατηγορία και αυτό έγινε σε ένα δυνατό παιχνίδι στις Αμύκλες με την ομώνυμη ομάδα με 1 – 1 το αποτέλεσμα με ένα γκολ για του γηπεδούχους από απευθείας φάουλ του Νικόλαρου αλλά η ομάδα του Ολυμπιακού δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα και έτσι μετά από ελάχιστα λεπτά με ένα εξαιρετικό γκολ ανάποδο ψαλίδι από τον Τοπάλι Γιάννη έδωσε την σωτηρία στην κατηγορία.

Αμυκλιακός: Mηνακάκης, Αντωνίου, Βούλγαρης (Σόβολος), Φωτόπουλος, Αραμπάς, Γιαννόπουλος (Κατσούλης), Πάτσης, Σακλαμάκης, Μιχαηλίδης, Νικόλαρος, Πιτσούλης.

Ολυμπιακός Μολάων: Ρήγας, Κουτράκος, Παναρίτης, Τούρλας, Χούτρης, Μανούσος, Τοπάλι, Αναγνωστάκης, Τοπάλι Γ., Βυρόπουλος.

Ανακοίνωση Αμυκλιακού

Η διοίκηση του Αμυκλιακού συγχαίρει όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο σημερινό πολύ καλό παιχνίδι που έγινε σε αγωνιστικά πλαίσια. Εμείς συνεχίζουμε για την επίτευξη του στόχου μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία μέσω των μπαράζ.

Ανακοίνωση Ολυμπιακού Μολάων

Ο Ολυμπιακός Μολάων ευχαριστεί τον Αμυκλιακό για την φιλοξενία στο τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος και του εύχεται καλή συνέχεια στα πλεϊ άουτ. Πολλά συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά της ομάδας αλλά και στους φίλους της ομάδας που μας ακολούθησαν σήμερα μαζί και στα προηγούμενα παιχνίδια και τελευταία στο προπονητή που πίστεψε στη ομάδα και στα παιδιά της Διοίκησης . ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ !

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας