Τρίγλια Ραφήνας – Παναργειακός 0 – 0 (5 – 3 πέναλτι). Δηλώσεις (βίντεο)

Η Τριγλία απέκλεισε τον Παναργειακό , στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Χαλκίδα.

Το ενενηντάλεπτο έληξε χωρίς σκορ και στο 3ο λεπτό της παράτασης οι Ραφηνιώτες προηγήθηκαν με τον Σιάννη για να ισοφαρίσει ο Παναργειακός στο 28ο δευτερόλεπτο του β’ ημιχρόνο με τον Παντελή.

Η διαδικασία των πέναλτι:

Κότσι (Τρίγλια) 1-0
Πούτση 1-1
Σκαφίδας (Τρίγλια) 2-1
Χαρίτος 2-2
Παπαδόπουλος (Τρίγλια)  3-2
Ετο αποκρούει ο Λέτσο  3-2
Μάλτσι (Τρίγλια) 4-2
Γκάβριτς 4-3
Μανδύλης (Τρίγλια) 5-3

Τριγλία (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Κάρδαρης, Μεϊμάρογλου (93′ κίτρινη), Δάρρας (88′ Τερζής), Τσέπας, Κότσι, Μανδύλης, Σιάννης, Βασιλείου (114′ Μάλτσι), Παπαδόπουλος

Παναργειακός (Νίκος Παντελης) : Κόλλιας, Ρότα, Μηλιώτης (92΄κίτρινη), Κοντέων (97′ κίτρινη), Γκάβριτς, Χαρίτος (90′ κίτρινη) , Φασούλης (70′ Πούτσι), Παπαϊωάννου, Ετοφ, Ευθυμιάδης (80 Τσιοφλιός), Μπούνας (46′ Παντελής)

Νίκος Παντελης : Στόχος μας το πρωτάθλημα. Συνδιεκδικητές μαζί με εμάς η Σπάρτη και ο Αιολικός. Τρείς παίκτες απο τους βασικούς έμειναν στο Άργος και άλλοι τρεις δεν ξεκίνησαν

Ηλίας Καλοπήτας : Συνεχιζουμε στο κύπελλο αλλά και την κυριακή νε κερδίσουμε τον Κρουσσώνα. Έουμε προβλήματα τραυματισμών και καρτώνγια τρεις βασικούς παίκτες, αλλά πιστεύω ότι θα τα ξεπεράσουμε Οφείλωνα επισημάνω την καταπληκτική εκτέλεση όλων των penalties απο τους παίκτες μου. 

ΠΗΓΗ: http://www.rpn.gr/