11η περιφέρεια – 12η περιφέρεια 3 – 1 (φωτογραφίες)

για να δείτε φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Με σκόρερ τους Δράνια (34′), Δεδούση (45′) και Αντεμάι (61′), η ομάδα Νέων της 11ης Περιφέρειας  (Μεσσηνία, Αρκαδία, Λακωνία), νίκησε  με 3-1 την αντίστοιχη της 12ης Περιφέρειας (Αργολίδα, Κορινθία, Δυτ. Αττική) -για την οποία σκόραρε ο Λακάι στο 77′-

 και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στη δεύτερη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων νέων.

Η ρεβάνς θα δοθεί στις 30 Μαρτίου στο γήπεδο της Νέας Περάμου.

Στο ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και άγγιξαν το γκολ με το σουτ του Μαυρονάσιου στο 11′. Στη συνέχεια η 11η Περιφέρεια ισορρόπησε  και απείλησε δύο φορές από στημένες φάσεις και ισάριθμες κεφαλιές.

Στο 15′ ο Σαρδέλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Δεδούσης έστειλε με κοντινή κεφαλιά την μπάλα άουτ, ενώ στο 20′ από φάουλ του Δράνια, ο Σαρδέλης έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 24′ ο Σαρδέλης έβγαλε στον Κουτσοβασίλη, αλλά ο Μαυρογιάννης απέκρουσε το σουτ.

Ο Κουτσοβασίλης έχασε ευκαιρία και στο 29′ έπειτα από φάουλ του Δράνια, κόντρα στη ροή της αναμέτρησης η 12η Περιφέρεια λίγο έλειψε να προηγηθεί στο 31′, αλλά ο Σαμαρλής από κοντά πλάσαρε άουτ.

Το 1-0 ήρθε στο 34′ με κεφαλιά του Δράνια.

Στο 38′ ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ του Δρίτσα.

Στο 45′ από φάουλ του Σαρδέλη, ο προωθημένος Δεδούσης με γυριστό σουτ έκανε το 2-0.

Η 11η Περιφέρεια πανηγύρισε για τρίτη φορά στο 61′, με τον Αντεμάι που εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του γκολκίπερ και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το 3-0 όμως οι νικητές έδειξαν σημάδια κόπωσης και η 12η Περιφέρεια βγήκε μπροστά και στο 64′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σαμαρλή να πλασάρει από πολύ κοντά πάνω στον τερματοφύλακα.

Στο 77′ όμως ο Λακάι με εξαιρετική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με όμορφο σουτ μείωσε σε 3-1 και έδωσε ελπίδες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς σε δύο εβδομάδες.

Το ματς διαιτήτευσε ο Κουτσαναστάσης με βοηθούς τους Ηλιόπουλο και Ρέκκα.

11η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Δρούγας): Μπαχράμης, Συρμπόπουλος, Παπαστάθης, Τσιλιγωνέας, Δεδούσης (81′ λ.τρ. Μαλτέζος) Μπαζάνης, Δράνιας (55′ Στούμπος), Αντεμάι, Παπαδήμος, Σαρδέλης, Κουτσοβασίλης (62′ Φρατζέσκος).

12η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Λινάρδος): Μαυρογιάννης, Κουτσουμπέλας, Μιχαήλης (88′ Γκόνος), Λίτσης, Σκάντζος, Μαντζιώρος, Δρίτσας (75′ Μπανιώτης), Λακάι, Σαμαρλή, Αντωνόπουλος, Μαυρονάσιος (66′ Καλογεράκης).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας