ΠΑΟ Βάρδας: Tρείς κρίσιμοι αγώνες σε μια εβδομάδα με δύο ταξίδια!

0
114

Στην φάση αυτή του πρωταθλήματος που έχουμε φτάσει αλλάζουν τα δεδομένα στη μάχη του τίτλου από αγωνιστική σε αγωνιστική. Μια ομάδα που θα επηρεάσει την μάχη των πρωτοπόρων είναι ο ΠΑΟ Βάρδας και το πρόγραμμα του είναι γολγοθάς αφού αντιμετωπίζει σε διάστημα μιας εβδομάδας Χαλκίδα εκτός, Αιολικό εκτός και Σπάρτη εντός. Την Κυριακή 20 Μαρτίου αγωνίζεται στην Χαλκίδα με την ομώνυμη τοπική ομάδα. Οι “πράσινοι” έχουν δύσκολη αποστολή αλλά θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό. Με τα ως τώρα δεδομένα δεν προμηνύονται αγωνιστικές απουσίες για την Ηλειακή ομάδα, με όλους τους παίκτες να εμφανίζονται διαθέσιμοι για τον τεχνικό Ηλία Φωτόπουλο.

Τρεις ημέρες μετά όμως, την Τετάρτη 23 Μαρτίου ορίστηκε ο αγώνας που είχε αναβληθεί με τον Αιολικό κάτι το οποίο σημαίνει ότι η ομάδα θα κάνει δύο ταξίδια σε διάστημα 3 ημερών και την Κυριακή 27 Μαρτίου θα υποδεχθεί την Σπάρτη. Δύο αγώνες με Αιολικό και Σπάρτη, κόντρα στους πρωτοπόρους που θα επηρεάσουν την μάχη του τίτλου.

Έτσι, το προσεχές πρόγραμμα για την ομάδα της Βάρδας διαμορφώνεται με: αυθημερόν μετάβαση το πρωί της Κυριακής στη Χαλκίδα, μετάβαση με αεροπλάνο (κι όχι τελικά με καράβι) το βράδυ της Τρίτης προς Μυτιλήνη και διανυκτέρευση εκεί για το ματς της Τετάρτης, και αγώνας με την πρωτοπόρο Σπάρτη την επόμενη Κυριακή 27/3 στη Βάρδα.

με πληροφορίες από iliaoikonomia.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής