Κανάρης Νενήτων: Με 14 παίκτες η αποστολή για Καλαμάτα

????????????????????????????????????

Mε πολλές απουσίες αναχώρησε αργά χθες το βράδυ για τον Πειραιά η αποστολή του Κανάρη, προκειμένου να μεταβεί στην Καλαμάτα, για τον αγώνα με την ιστορική τοπική ομάδα, η οποία παλεύει για την παραμονή της και είχε ηττηθεί στον αγώνα του πρώτου γύρου με 2-1 από τον Κανάρη.

Στόχος των ανθρώπων του Κανάρη είναι η ομάδα να αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και όπου βγει, γνωρίζοντας πλέον όλοι οτι το ενδεχόμενο του υποβιβασμού είναι το πλέον πιθανόν σενάριο.

Τους «κιτρινόμαυρους» δεν θα ακολουθήσουν για διαφορετικούς λόγους οι Σεζένιας, Κωστάλας, Χρουσάκης, Ζεράι, Σκούφαλος, Φαρατζής, Μεταξής, Γ.Πουλάκης.

O αγώνας θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου στο Δημοτικό Γήπεδο Παραλίας ενώ διαιτητής της αναμέτρησης ορίσθηκε ο Τηλέμαχος Καλανζής με βοηθούς τους Σπυριδων Μπατζιόπουλο και Άλέξιο Πασπάτη όλοι της ΕΠΣ Αθηνών. Παρατηρητής διαιτησίας ο Σταύρος Βασιλάκης της ΕΠΣ Ηλείας.

Η αποστολή της Καλαμάτας έχει ως εξής: Σταυράκης, Γαλανόπουλος, Κουρέας, Τσόπελας, Κεζμερίδης, Τσιμικλής, Καλημήτρας, Μανουσάκης, Τορεζάνι, Όττα, Καλαντζής, Μπενγκλετζής, Κακαλής, Παλιούρας, Ρήγας, Κεμάλι, Τσουλάκος και Μπαντούνας. Εκτός οι Λιόλιος, Γκίνο (τιμωρημένοι) και οι Καταρτζής, Θεοδώρου, Κουντάνης, Γκαμοίρης, Οδεσιμιώτης.

ΠΗΓΗ: sportschios.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής