Α.Ο. Λουτράκι – Αιολικός 3 – 2. Ανακοίνωση διαμαρτυρίας Α.Ο. Λουτρακίου. Αμφισβητούμενες φάσεις! (βίντεο)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Τα γκολ της αναμέτρησης και η απόκρουση του Διαμαντή στο πέναλτι του Σίμωση.
0-1 Τσιλιγκίρης 22′, 1-1 Κωβαίος 23′, 2-1 Παπαναστασίου 33′, 3-1 Παπουτσής Νίκος 55′, 3-2 Κέρι (πεν.) 74′.

Α.Ο Λουτράκι – Αιολικός 3-2Τα γκολ της αναμέτρησης και η απόκρουση του Διαμαντή στο πέναλτι του Σίμωση.0-1 Τσιλιγκίρης 22′, 1-1 Κωβαίος 23′, 2-1 Παπαναστασίου 33′, 3-1 Παπουτσής Νίκος 55′, 3-2 Κέρι (πεν.) 74′.

Posted by Α.Ο. Λουτράκι on Sunday, 20 March 2016

ο πρώτο από τα δύο συνολικά πέναλτι-εφευρέσεις που υποδείχθηκαν σήμερα εναντίον της ομάδας μας. Στις καθυστερήσεις του πρώτο μέρους (45+1) ο Τσιλιγκίρης κάνει το γύρισμα και ο Σιώκος διώχνει. Ο Σίμωσης θα εκτελέσει το πέναλτι και ο Διαμαντής θα αποκρούσει.
Διαιτητής: κ. Μπακογιάννης Άγγελος (Αθηνών)

“Πέναλτι” ΣιώκουΤο πρώτο από τα δύο συνολικά πέναλτι-εφευρέσεις που υποδείχθηκαν σήμερα εναντίον της ομάδας μας. Στις καθυστερήσεις του πρώτο μέρους (45+1) ο Τσιλιγκίρης κάνει το γύρισμα και ο Σιώκος διώχνει. Ο Σίμωσης θα εκτελέσει το πέναλτι και ο Διαμαντής θα αποκρούσει.Διαιτητής: κ. Μπακογιάννης Άγγελος (Αθηνών)

Posted by Α.Ο. Λουτράκι on Sunday, 20 March 2016

Οι οράνιε αν και αγωνίστηκαν με σοβαρές ελλείψεις υπερνίκησαν το εμπόδιο του εξαιρετικού Αιολικού, την εχθρική διαιτησία του κ. Μπακογιάννη και έφτασαν σε μια πολύτιμη νίκη με 3-2, που τους δίνει το δικαίωμα όχι μόνο να ελπίζουν βάσιμα στην παραμονή στην κατηγορία, αλλά να κάνουν όνειρα ακόμη και για την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Ενδεκάδα «αλχημείας»

Ο κ. Μεσολόγγης παρέταξε μια σχεδόν ..πειραματική ενδεκάδα. Ο Μάγγος οπισθοχώρησε σε θέση κεντρικού αμυντικού για να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Μαυρέλη, ενώ ο Χουστουλάκης μετά από αρκετούς μήνες έκανε το πρώτο του γεμάτο 90λεπτο σε θέση όμως αριστερού μπακ, αφού έπρεπε να καλυφθεί το κενό του τιμωρημένου Αποστολάκη. Ο Παναγόπουλος επέστρεψε από την τιμωρία του και πήρε θέση δίπλα από τον Σιώκο στο χώρο του κέντρου με τον Σελμανάι να αγωνίζεται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ως 10άρι (απόντες Τζερεμές και Ζερβός).

Με την προώθηση του Παπαναστασίου στο αριστερό άκρο της επίθεσης, του Νίκου Παππουτσή δεξιά με κορυφή τον Κωβαίο ήταν εμφανές από νωρίς ότι οι οράνιε θα έδιναν το γήπεδο στους φιλοξενούμενους, θα τους περίμεναν στο δικό τους «μισό» και θα επιδίωκαν με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία του Αιολικού.

Το παιχνίδι

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα, ανέλαβαν από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων στο χώρο του κέντρου και πίεσαν τους οράνιε. Στο 2ο λεπτό, ο Κέρι εκτέλεσε το κόρνερ με τον Μανουσάκη να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα άουτ. Ο ίδιος παίκτης στο 12ο λεπτό σούταρε εκτός περιοχής με τη μπάλα να φεύγει μακριά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Διαμαντή.

Οι οράνιε απάντησαν στο 12ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Τσώκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής που πέρασε και αυτό άουτ. Στο 22ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ των φιλοξενούμενων από πλάγια, οι οράνιε δεν θα καταφέρουν να απομακρύνουν τη μπάλα και ο Τσιλιγκίρης με δυνατό σουτ θα ανοίξει το σκορ για τον Αιολικό μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τον πάγκο και τους περίπου 50-60 οπαδούς της ομάδας από τη Λέσβο που βρέθηκαν σήμερα στις κερκίδες του Θώδειου.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων, οι οράνιε έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Το άνοιγμα του Κωβαίου στα πλάγια και η σέντρα του Παπαναστασίου με τον Κωβαίο να κάνει την κεφαλιά και να νικάει τον Πουρή για το 1-1.

Η ισοφάριση έφερε μια ισορροπία στο παιχνίδι. Ο αρχικός ενθουσιασμός των παικτών του κ. Μίχου ξεθύμανε προσωρινά και η ομάδα μας πήρε μέτρα στο χώρο του κέντρου, ενώ στο 33ο λεπτό πέτυχε την ανατροπή. Το φάουλ του Σιώκου από το χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Παπαναστασίου βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο κοντρόλ και πλασέ νίκησε τον Πουρή για το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με πίεση στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους με τους οράνιε σε δύο –τρεις περιπτώσεις να μην απομακρύνουν εγκαίρως τη μπάλα και τους φιλοξενούμενους να την φέρνουν συνεχώς μέσα στην περιοχή, αναζητώντας την ισοφάριση.

Στο 44ο λεπτό, το δυνατό ευθύβολο σουτ του Μίχου από τα 25 μέτρα ανάγκασε τον Διαμαντή να πέσει στη γωνία του και να διώξει σε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο διαιτητής της συνάντησης έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, όταν σε σέντρα του Τσιλιγκίρη και σε απόκρουση του Σιώκου με το κεφάλι είδε χέρι του αρχηγού των οράνιε .

Ο Σίμωσης ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Διαμαντής με τα πόδια απέκρουσε για να διώξει στη συνέχεια ο Σιώκος σε πλάγιο.

Για ιστορικούς λόγους , αξίζει να αναφέρουμε εδώ, ότι ήταν η πρώτη απόκρουση πέναλτι τερματοφύλακα της ομάδας μας σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος ή Κυπέλλου μετά την απόκρουση του Χρήστου Μπέκου στη Ρόδο, στις 22/5/2013 , στη νίκη των οράνιε (0-1)απέναντι στον Φοίβο Κρεμαστής για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πάλι δυνατά στο παιχνίδι για να ανατρέψουν το σκορ. Στο 52ο λεπτό, ο Νικολάου απομάκρυνε εγκαίρως το επικίνδυνο συρτό γύρισμα του Κρητικού.

Η πρώτη κίνηση από τους πάγκους ήρθε από τον κ. Μίχο στο 54ο λεπτό με την είσοδο του Λαλά στο παιχνίδι στη θέση του Κρητικού.

Ένα λεπτό αργότερα οι οράνιε εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τη «βιασύνη» των αντιπάλων τους να ισοφαρίσουν και με μια υποδειγματική αντεπίθεση σημείωσαν το 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει ένα κόρνερ και εκτός από δύο αμυντικούς στη μεσαία γραμμή, όλοι οι παίκτες του Αιολικού βρέθηκαν μέσα στην περιοχή του Διαμαντή. Οι αμυντικοί των οράνιε απομάκρυναν, ο Κωβαίος κέρδισε την εναέρια μονομαχία από τον Καλαγκάνη και ο Τσώκος τροφοδότησε τον Νίκο Παπουτσή που έτρεξε το μισό γήπεδο, πέρασε και τον Πουρή και με δυνατό πλασέ έκανε το 3-1 στο 55ο λεπτό.

«Σοκαρισμένοι» οι παίκτες του Αιολικού βλέποντας το παιχνίδι να ξεφεύγει από τα χέρια τους δοκίμασαν να πιέσουν ακόμη περισσότερο.

Στο 57ο λεπτό, ο Διαμαντής έπεσε στη γωνία του για να εξουδετερώσει το δυνατό σουτ του Μανουσάκη από τα 25 μέτρα. Στο 59ο λεπτό, ένα σουτ του Μίχου βρήκε σε πλάτες αμυντικών των οράνιε και έφυγε κόρνερ. Στο 61ο λεπτό, το πανέμορφο, εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Τσιλιγκίρη εξουδετερώθηκε από τον Διαμαντή, ενώ στο 63ο λεπτό ο Λαλάς σχεδόν από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε συρτά με τη μπάλα να περνάει από έναν όμιλο παικτών και να φεύγει άουτ ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Διαμαντή.

Μπροστά σε αυτό 5λεπτο πίεσης στα καρέ των οράνιε, ο κ. Μεσολόγγης θέλησε να δώσει φρεσκάδα στην επιθετική του γραμμή και έκανε την πρώτη του κίνηση από τον πάγκο αντικαθιστώντας στο 64ο λεπτό τον Νίκο Παπουτσή με τον Βασίλη Παπουτσή. Ο ομόλογος του κ. Μίχος …απάντησε τρία λεπτά αργότερα με την είσοδο του Αθανασόπουλου στον αγώνα και τους «μπλε» πλέον να αγωνίζονται με δύο σέντερ φορ και να γεμίζουν την περιοχή των οράνιε.

Στο 70ο λεπτό πέρασε στον αγώνα και ο Νώτης και οι οράνιε με τη σειρά τους έπαιξαν με δύο σέντερ –μπακ και τον Μάγγο ελεύθερο πίσω τους .

Στο 74ο λεπτό, ήρθε η φάση που ξεσήκωσε όλο το γήπεδο. Η κάθετη πάσα στο ύψος της μικρής περιοχής των οράνιε με τον Νώτη να προλαβαίνει, να κάνει το τάκλιν στον Σίμωση που βρέθηκε στο έδαφος και τον αμυντικό των οράνιε με τη μπάλα στα πόδια του να προσπαθεί να συνεχίσει τη φάση. Ο διαιτητής της συνάντησης υπέδειξε πέναλτι , παράβαση στην οποία ευστόχησε ο Κέρι για να μειώσει σε 3-2.

Το γήπεδο έγινε …μπαρούτι με τον άρχοντα του αγώνα με συνεχή σφυρίγματα να μην αφήνει τους οράνιε να βγουν από την περιοχή τους, ενώ στο 77ο λεπτό αποβλήθηκαν διαδοχικά λόγω διαμαρτυρίας στον επόπτη κ. Γεωργακόπουλο (σε κακή μέρα και αυτός, ευτυχώς δεν του έτυχε δύσκολη φάση , ζήτημα να έδωσε 2-3 σωστά πλάγια στις δύο ομάδες) ο κ. Μεσολόγγης και ο βοηθός του κ. Καραμανώφ.

Στο 79ο λεπτό, νέες έντονες διαμαρτυρίες των οράνιε, όταν σε μια προσπάθεια αντεπίθεσης ο Λαλάς (είχε ήδη κίτρινη) κράτησε από πίσω τον Κωβαίο, αλλά η δεύτερη κίτρινη χάθηκε κάπου στο …πλεονέκτημα της φάσης.

Στο 91ο λεπτό, η σέντρα από πλάγια στο δεύτερο δοκάρι με τον Αθανασόπουλο να κάνει το γύρισμα και τον Σίμωση με δυνατό πλασέ στην κίνηση να σημαδεύει την εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού του Διαμαντή και τη μπάλα να φεύγει άουτ.

 

Γ’ Εθνική Κατηγορία – 20η Αγωνιστική
Κυριακή 20/03/2016Θώδειο ΣτάδιοΘεατές: 800
Διαιτητής: Μπακογιάννης ΆγγελοςΒοηθοί: Γεωργακόπουλος Παναγιώτης, Δέτση Μαρία
ΑΟ Λουτράκι3 – 2Αιολικός
Σκόρερς
Κωβαίος (23′)Τσιλιγκίρης (22′)
Παπαναστασίου (33′)Κέρι (πεν.) (74′)
Παπουτσής Νίκος (55′)
Αρχικές ενδεκάδες
ΔιαμαντήςΠουρής
ΝικολάουΚρητικός
ΧουστουλάκηςΚαλαγκάνης
ΣιώκοςΜπακάλης
ΠαναγόπουλοςΒαγγέλης
ΤσώκοςΚριπιντίρης
Παπουτσής Ν.Τσιλιγκίρης
ΜάγγοςΜίχος
ΚωβαίοςΣίμωσης
ΣελμανάιΚέρι
ΠαπαναστασίουΜανουσάκης
Αναπληρωματικοί
ΝώτηςΑθανασόπουλος
ΠετρίδηςΜπράκουλα
ΧατζηστάμουΣαμπάνης
ΠαναγιωτόπουλοςΠαπαδόπουλος
ΛέκκαςΣαλταμάρας
Παπουτσής Β.Λαλάς
Παπαδόπουλος
Αλλαγές
Παπουτσής Β. -> Παπουτσής Ν. (64′)Λαλάς -> Κρητικός (54′)
Νώτης -> Παπαναστασίου (70′)Αθανασόπουλος -> Βαγγέλης (67′)
Πετρίδης -> Παναγόπουλος (93′)Παπαδόπουλος -> Τσιλιγκίρης (88′)
Κίτρινες κάρτες
Σελμανάι (19′)Βαγγέλης (23′)
Νικολάου (21′)Κρητικός (27′)
Παπουτσής Ν. (29′)Μανουσάκης(43′)
Νώτης (74′)Μπακάλης (48′)
Παπουτσής Β. (83′)Λαλάς (67′)

 

Ανακοίνωση Α.Ο. Λουτράκι

Το Δ.Σ. του Α.Ο Λουτράκι αισθάνεται την ηθική υποχρέωση απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας μας αλλά και τους φίλους του ποδοσφαίρου να καταδικάσει τη διαιτησία του κ. Μπακογιάννη Άγγελου (Αθηνών) στο παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο τον Αιολικό (20η αγωνιστική Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής).

 

Λυπούμαστε για τα έργα και τις πράξεις του κ. Μπακογιάννη  και για πρώτη φορά αθετούμε την πάγια τακτική που έχουμε να μην μιλάμε για τη διαιτησία.

Δεν θα σταθούμε στην εφεύρεση φάουλ με τα οποία έφερνε το ενδιαφέρον στην περιοχή μας κυρίως στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης και ενώ η ομάδα μας βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 3-1.

Δεν θα σταθούμε ούτε στο γεγονός ότι απέβαλλε από τον πάγκο μας διαδοχικά τον εκπρόσωπο της ομάδας μας (22’) και τον βοηθό προπονητή (77’).

Δεν θα σταθούμε καν στο γεγονός ότι έγινε ο πρώτος διαιτητής που απέβαλλε -για πρώτη φορά στα τέσσερα τελευταία χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα μας- τον προπονητή μας κ. Μεσολόγγη (77’).

Θα σταθούμε όμως στα 2 ανύπαρκτα πέναλτι που έδωσε εις βάρος μας. Το πρώτο αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα μας όταν το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της ομάδας μας (45+1), ενώ με τη δεύτερη εφεύρεση έβαλε ξανά στο παιχνίδι στους φιλοξενούμενους (74’), όταν το σκορ ήταν ήδη 3-1.

Θα σταθούμε επίσης στη μη αποβολή του αντίπαλου ποδοσφαιριστή Λαλά (79’) με δεύτερη κίτρινη κάρτα για παρατεταμένο κράτημα από πίσω στον ποδοσφαιριστή μας Κωβαίο.

Αναγκαζόμαστε να διαμαρτυρηθούμε δημόσια, μετά μάλιστα από ένα παιχνίδι που η ομάδα μας κέρδισε γιατί πλέον δεν αντέχουμε να βαδίζουμε κυριολεκτικά με το «σταυρό στο χέρι», να υπηρετούμε με αυτοθυσία αυτό που αγαπάμε και να συναντούμε στο δρόμο μας τον κάθε κ. Μπακογιάννη, ο οποίος κατάφερε σήμερα μεταξύ των άλλων να εξαγριώσει ένα από τα πιο φιλήσυχα γήπεδα ολόκληρης της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομάδων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής