Ολυμπιακός Γυθείου – Λεωνίδας Γλυκόβρυσης 5 – 0 (φωτογραφίες)

Ολυμπιακός Γυθείου – Λεωνίδας Γλυκόβρυσης = 5-0 (22η αγων. Α’ Λακωνίας)

Δημοτικό Στάδιο Γυθείου/ Χρόνης Παρασκευάς, Χαροκόπος Γιώργος

Ένα ημίχρονο χρειάστηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να έρθει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α’ Λακωνίας. Με πολύ καλή εμφάνιση μεσοεπιθετικά, μιας και αμυντικά δεν είχε δουλειά σήμερα, οι ερυθρόλευκοι ανέβηκαν και αυτό το σκαλοπάτι. Τέσσερις ακόμα αγωνιστικές πριν το τέλος και η κορυφή πλησιάζει όλο και πιο πολύ. Μετά το καθοριστικό διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Αναγνωστόπουλος παίζουν πιο απελευθερωμένα προσφέροντας θέαμα και γκολ στους φιλάθλους που γεμίζουν το Δημοτικό Στάδιο Γυθείου.
Η καλή μέρα φάνηκε από νωρίς, όταν ο Δημήτρης Λιγνός μόλις στο 1′ σούταρε μέσα από την περιοχή και ανάγκασε τον τερματοφύλακα Μαργαρώνη να την διώξει σε κόρνερ. Στο 16′ κεφαλιά του Κατσικά μέσα στην μικρή περιοχή βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Λεωνίδα Γλυκόβρυσης. Στο 18′ πολιορκία στην περιοχή των φιλοξενουμένων με τον Βασίλη Τζανετάκο να σουτάρει και το Μαργαρώνη να αποκρούει σε κόρνερ. Ύστερα από την εκτέλεσή του η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο υψηλόσωμος επιθετικός των γηπεδούχων Κατσικάς τη στέλνει με κεφαλιά ελάχιστα άουτ. Ο χορός των γκολ ξεκίνησε στο 25′ με τον Βλάχο να κερδίζει τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Λεωνίδα μετά από κόντρες και με ευθύβολο σουτ να σημειώνει το 1-0. Στο 28′ και στο 30′ δύο πανομοιότυπα γκολ αποτέλεσμα της άψογης λειτουργίας της επιθετικής γραμμής, με τον Άκη Λιγνό να σεντράρει απο δεξιά και τον Δασκαλάκη να κάνει το 2-0 με σουτ και λίγο αργότερα τον Ιώνιντ Σουκούλι να ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 3-0. Στο 37′ ο Κατσικάς με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή και ύστερα από παράλληλη σέντρα του Σουκούλι πάλι από δεξιά έγραψε το 4-0. Στο 51′ ο πρώτος σκόρερ της Α’ Λακωνίας Βασίλης Τζανετάκος έκανε το καθήκον του σημειώνοντας το 5-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τρεις αλλαγές για τους ερυθρόλευκους, καθώς ο κόουτς Αναγνωστόπουλος ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Πατσάκο και στους νεαρούς Κουτράκο (1998) και Βρύνιο (2000). Στο 57′ ο Βασίλης Τζανετάκος σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Λεωνίδα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Γυθείου στη συνέχεια και έχοντας εξασφαλίσει τη νίκη επιχείρησαν να διευρύνουν το σκορ κυρίως με σουτ. Στο 67′ ο Άκης Λιγνός και στο 74′ ο Βασίλης Τζανετάκος προσπάθησαν, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του τερματοφύλακα Μαργαρώνη. Η νίκη τελικά ήρθε άνετα για την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ και ο κόσμος έφυγε χαρούμενος από το γήπεδο. Επόμενο ραντεβού πλέον ο εκτός έδρας αγώνας με τον Ευρώτα Έλους που παραδοσιακά βάζει δύσκολα στις ομάδες του Γυθείου.
Σύνθεση ΟΛΥΜΠΑΚΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ: Καβαλιώτης, Κατσικάς, Γρηγορακάκης, Καρνιάτης, Λιγνός Δ, Δασκαλάκης (46′ Πατσάκος), Σουκούλι Ι (46′ Κουτράκος), Πράστος (46′ Βρύνιος), Βλάχος, Τζανετάκος, Λιγνός Α.

Σύνθεση ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ: Μαργαρώνης, Luca (55′ Ευσταθίου), Σαρρής, Ντεντές, Μπούτσαλης, Παπακαλός, Μαργαρίτης, Στρατάκος, Minea, Ζήσης,Darasteanu (26′ Μπέμπης).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείετε φωτογραφίες από τον αγώνα

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας