Α.Ε. Σπάρτη: Ποινή σκάνδαλο. Συστηματική προσπάθεια ανακοπής της πορείας ανόδου

0
138

Το onsports.gr δημοσιεύει ένα άρθρο για τον συνεχή πόλεμο που γίνεται από ορισμένους κατά της Α.Ε. Σπάρτη και της πορείας ανόδου για την Football League που αυτή κάνει:

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια συστηματική προσπάθεια, για να ανακοπεί η ξέφρενη πορεία ανόδου της ΑΕ Σπάρτη στη Football League.

Η διαφορά δυναμικότητας άλλωστε των Κυπελλούχων Λακωνίας είναι χαοτική με τις υπόλοιπες ομάδες και για αυτό μπαίνουν σε εφαρμογή όλα τα.. μέσα για να πετύχουν κάποιοι τα μεγαλεπήβολα σχέδια τους. Σύμμαχος τους σε αυτή την προσπάθεια και η ΕΠΟ η οποία προκαλεί εντελώς αδικαιολόγητα με τις αποφάσεις της. Όπως με τη σημερινή…

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ εξάντλησε την αυστηρότητα της πάνω στην ΑΕ Σπάρτη, μετά τη μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών που επέβαλλε και το πρόστιμο 2.000 ευρώ κατά τη τελευταία συνεδρίαση της για τη ρίψη ενός μπουκαλιού (!) στο ματς με τον Παναρκαδικό που πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου. Η ομάδα της Σπάρτης δεν απασχόλησε ποτέ από την αρχή της σεζόν για το παραμικρό ενώ και οι ίδιοι αντίπαλοι της σε κάθε εντός έδρας ματς, είχαν να λένε τόσο για την εκπληκτική ατμόσφαιρα των φιλάθλων της όσο για την υποδειγματική συμπεριφορά τους. Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό που δεν «σήκωνε» όμως τέτοια εξοντωτική ποινή που επιβάλλεται μόνο όταν υπάρχει ρίψη φωτοβολίδας!

Την ώρα που το ελληνικό πρωτάθλημα βρωμάει και ζέχνει η Ελληνική Ομοσπονδία προσπαθεί να βάλει φρένο σε μια απόλυτα υγιή προσπάθεια που ξεκίνησε στη Σπάρτη με μοναδικό στόχο την ανάδειξη της πόλης και του λακωνικού ταλέντου που για χρόνια είχε εγκλωβιστεί στη σαπίλα του ποδοσφαίρου και στο σύστημα που συντηρούν οι «λίγοι» για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους.

Σε όλα αυτά αν προστεθούν και τα «χτυπήματα» από τη διαιτησία, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηριστούν τυχαία, αντιλαμβάνεται κανείς πως υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο εξουδετέρωσης της ΑΕ Σπάρτη.

Σύντομα όμως θα πάρουν όλοι τις απαντήσεις τους, εκεί που η ΑΕ Σπάρτη έχει μάθει να δίνει τους αγώνες της. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Την ώρα που κάποιοι άλλοι κινούνται στο παρασκήνιο και με αθέμιτα μέσα βάζουν τρικλοποδιές.

ΠΗΓΗ: onsports.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη