Ρουμελιώτης: Βοηθητικό γήπεδο στον Παναρκαδικό (ηχητικό)

0
130

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιώργος Ρουμελιώτης, μίλησε στον Αρκαδία 93.8 για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί στα γήπεδα της Αρκαδίας και προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με τις εγκαταστάσεις του Παναρκαδικού. Διαβάστε αναλυτικά.

Τα κυριότερα των όσων είπε στη συνέντευξή του στον Αρκαδία 93.8:

Για τα έργα στο γήπεδο της Νεστάνης και τις επόμενες βελτιώσεις: “Ηταν ένα μακροχρόνιο αίτημα των κατοίκων το οποίο και προωθήσαμε στην περιφέρεια. Είμαστε σε καλό δρόμο. Το ήθελαν όλοι. Αθλητές, κάτοικοι και ομάδες. Θέλουμε μικρά παιδιά να μπορούν να παίζουν σε κατάλληλα γήπεδα. Σε πρώτη φάση θα δοθούν 10.000 τα οποία με την έκπτωση του εργολάβου θα γίνουν περίπου 8.000. Τα πρώτα πράγματα που θα γίνουν θα είναι να μπει προστατευτικό δίχτυ πίσω από τις εστίες και να διαμορφωθεί ο περιβάλλοντας χώρος. Επίσης θα βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος. Προβλέπεται αυτά να έχουν γίνει μέσα σε 60 ημέρες. 

Οι επόμενες σκέψεις είναι να δοθούν ακόμα 50.000 έτσι ώστε να βελτιωθούν πάγκοι, τέρματα, αποδυτήρια και γενικότερα το γήπεδο. Θέλουμε να έχουμε ποιότητα και ασφάλεια. Μακροπρόθεσμος στόχος είναι να μπει χλοοτάπητας”. 

Για το βοηθητικό γήπεδο του Παναρκαδικού: “Θέλουμε να αποκαταστήσουμε τον χώρο πίσω από το γήπεδο έτσι ώστε να γίνει εκεί ένα βοηθητικό. Το έχουμε δρομολογήσει, το προχωράμε, όμως ακόμα δεν έχει γίνει η μελέτη. Είμαι σίγουρος πως σύντομα θα γίνει και αυτό. Ο Παναρκαδικός θα έχει το δικό του βοηθητικό γήπεδο. Θα γίνει”. 

Για τα υπόλοιπα γήπεδα: “Υπάρχουν γήπεδα στα οποία θα γίνουν έργα, όπως σε αυτό της Τεγέας όπου θα μπει χορτάρι αλλά και διάφορα έργα σε άλλα γήπεδα όπως του Αγίου Βασιλείου”. 

Για τις επιτυχίες των ομάδων του νομού: “Η Αρκαδία με τον ΑΣΤΕΡΑ, τον Αρκαδικό και τον Παναρκαδικό έχει φτάσει στο υψηλότερο σκαλοπάτι. Ο Αστέρας είναι στα μεγάλα σαλόνια, ο Αρκαδικός στη μεγάλη κατηγορία και ο Παναρκαδικός πρωταγωνιστεί”. 

ΠΗΓΗ: arcadia938.gr.