Σοκάρουν οι αποκαλύψεις Φωτόπουλου για τα επεισόδια στη Μυτιλήνη!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του προπονητή του ΠΑΟ Βάρδας, Ηλία Φωτόπουλου για τα επεισόδια στο φινάλε της αναμέτρησης στη Μυτιλήνη.

Το γύρο της Ελλάδας κάνουν από τα έκτροπα στη Μυτιλήνη μετά το τέλος της αναμέτρησης του Αιολικού με τον ΠΑΟ Βάρδας. Ο εξ΄ αναβολής αγώνας της 16ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής στιγματίστηκε από επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο αλλά και από τον προπηλακισμό της αποστολής του ΠΑΟ Βάρδας στα αποδυτήρια για περισσότερες από δυο ώρες.

Ο τεχνικός της ομάδας της Πελοποννήσου Ηλίας Φωτόπουλος μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» για τη… ζούγκλα που έζησε αυτός και οι παίκτες του στο νησί της Μυτιλήνης την Τετάρτη, ενώ ανάφερε ως ηθικό αυτουργό των όσων διαδραματίστηκαν, τον πρόεδρο του Αιολικού Σταύρο Γριπιώτη.

«Στο 85’ ο πρόεδρος του Αιολικού πλησίασε το σημείο που βρισκόμασταν εγώ και οι παίκτες μου και επιτέθηκε, αρχικά λεκτικά, στο συνοδό της ομάδας μας. Στο φινάλε της αναμέτρησης, κινήθηκε ξανά απειλητικά προς το μέρος μας και επιτέθηκε στην αποστολή του ΠΑΟ Βάρδας. Τον πρόεδρο τους ακολούθησαν και οι οπαδοί του Αιολικού που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος μας. Τα αίματα άναψαν και ξεκίνησαν τα επεισόδια. Για καλή μας τύχη κάποιοι παίκτες της αντίπαλης ομάδας βοήθησαν την κατάσταση και μας γλίτωσαν από τα χειρότερα. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και η αστυνομία προκειμένου να καταφέρουμε να μπούμε στα αποδυτήρια» εξήγησε σχετικά ο προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας Ηλίας Φωτόπουλος.

«Κλεισμένοι στα αποδυτήρια για δυο ώρες»

Αφού βγήκαν ζωντανοί από τη ζούγκλα που επικρατούσε στον αγωνιστικό χώρο, παίκτες και τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟ Βάρδας κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια, όπου έμειναν όμηροι για 2,5 ώρες. Οι οπαδοί είχαν στηθεί απ’ έξω και πετούσαν ότι έβρισκαν μπροστά τους ενώ οι Πελοποννήσιοι δεν είχαν τρόπο να φτάσουν στο αεροδρόμιο. Το πούλμαν έφυγε χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν στον ΠΑΟ Βάρδας ενώ κανένα ταξί δεν μπορούσε να φτάσει στο γήπεδο για να παραλάβει τους παίκτες.

«Μόλις μπήκαμε στα αποδυτήρια, οι οπαδοί του Αιολικού άρχισαν να μας πετούν πέτρες και ότι άλλο έβρισκαν μπροστά τους. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Μείναμε εκεί για 2,5 ώρες. Μέσα σε όλα ψάχναμε και μέσο διαφυγής, καθώς το πούλμαν που μας έφερε στο γήπεδο, έφυγε, χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Μπορεί να φοβήθηκε ο οδηγός, αλλά ακούγεται έντονα πως κάποιοι τον ανάγκασαν να φύγει. Η κοινωνία είναι κλειστή, όπως σε κάθε επαρχία, ήταν ντόπιος και όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους… Το κακό ήταν πως δεν είχαμε Μέσο διαφυγής καθώς κανένα ταξί δεν έρχονταν να μας πάρει. Τελικά και μετά από παρέμβαση της αστυνομίας ήρθαν πέντε ταξί και μας πήγαν στο λιμάνι λίγο πριν τις 9 το βράδυ για να πάρουμε το πλοίο, καθώς είχαμε χάσει την πτήση για το «Ελ. Βενιζέλος». Η αναχώρηση μας όμως καθυστέρησε λόγω απαγορευτικού απόπλου και κάναμε υπομονή μέχρι την άρση του, τη νύχτα της Τετάρτης» ανέφερε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» ο Φωτόπουλος.

«Άγνωστοι πήραν τα πράγματα μου»

Και ενώ η αποστολή του ΠΑΟ Βάρδας αναζητούσε τρόπο για την ασφαλή μετάβαση της στο λιμάνι, ο Ηλίας Φωτόπουλος έψαχνε τα πράγματα του που βρίσκονταν στο πούλμαν που εξαφανίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες (!) συνθήκες. «Μέσω τρίτων βρήκα το τηλέφωνο του οδηγού, μιλήσαμε και μου είπε πως θα άφηνε τα προσωπικά μου αντικείμενα σε ένα πρακτορείο, κοντά στο λιμάνι. Όταν έφτασα όμως εκεί, έκπληκτος ο υπάλληλος του πρακτορείου μου είπε πως πέρασε κάποιος και τα πήρε. Αμέσως μίλησα με άνθρωπο του Αιολικού και με διαβεβαίωσε πως θα κάνει τα πάντα για να βρεθούν τα πράγματα μου. Μετά από λίγη ώρα τα βρήκε και μου τα έφερε στο λιμάνι, όπου είχαμε φτάσει με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Δεν μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω, ποιος τα πήρε. Με απασχολούσε μόνο να φύγουμε από τη Μυτιλήνη» κατέληξε ο Έλληνας τεχνικός.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής