Α.Ε. Σπάρτη: Η αποστολή για Χίο. Δήλωση Αντωνίου. Ορισμός διαιτητή, βοηθών και παρατηρητή

0
164

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Κανάρη

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την εξ΄ αναβολής αναμέτρηση της Τετάρτης (30/3, 15:00) με τον Κανάρη στη Χίο, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σωτήρης Αντωνίου βρίσκονται οι: Κραβαρίτης, Τσούβαλης, Σιώπης, Παναγιώτου, Γκαλίτσιος, Παρασκευαΐδης, Οικονομόπουλος, Βιγιαφάνε, Ηλιόπουλος, Κοιλιάρας, Αναστασάκος, Μπιταξής, Δημολιός, Αναστασόπουλος, Γκίτζιας, Κρεββατάς, Μπακιρτζίδης, Μπουτσικάρης.

Δήλωση Σωτήρη Αντωνίου για την αναμέτρηση με τον Κανάρη

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ο προπονητής της ομάδας μας τόνισε για τον αγώνα της Τετάρτης (30/3, 15:00):
«Είναι ένα ακόμα παιχνίδι χωρίς αύριο. Εμείς όμως είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας και στην κατάκτηση των τριών βαθμών για να αυξήσουμε τη διαφορά από τους διώκτες μας. Θα παραταχθούμε με πολύ σοβαρότητα και συγκέντρωση, στοιχεία που χρειάζονται σε τέτοιους είδους παιχνίδια».

Για την αναμέτρηση της Τετάρτης στην Χίο μεταξύ του τοπικού Κανάρη Νενήτων και της Α.Ε. Σπάρτη η ΕΠΟ όρισε διαιτητή τον Περράκη Κωνσταντίνο (Αθηνών), βοηθούς τους Μιχαήλ Ταμάλης και Γεώργιος Γιαννόπουλος του συνδέσμου Αθηνών. Παρατηρητής είναι ο Παπουτσέλης Ευστράτιος του συνδέσμου Λέσβου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη