Κανάρης Νενήτων: Επιστολή στην ΕΠΟ για το εξοδολόγιο διαιτητών με Σπάρτη

0
101

Επιστολή στην ΕΠΟ, σχετικά με το εξοδολόγιο της διαιτησίας στον αυριανό αγώνα με την Σπάρτη, απέστειλε ο Κανάρης Νενήτων. 

Αναφέρει ότι αδυνατεί να πληρώσει τους διαιτητές για δεύτερη φορά, αφού ο συγκεκριμένος αγώνας είχε οριστεί για τις 21 Φεβρουαρίου και δεν είχε πραγματοποιηθεί επειδή η Σπάρτη λόγω του απαγορευτικού δεν μπόρεσε να ταξιδέψει για το νησί της Χίου.

Τότε όμως χωρίς να γίνει το παιχνίδι οι διαιτητές που είχαν οριστεί πήγαν κανονικά στο γήπεδο όπου έκλεισαν το φύλλο αγώνα και πήραν αμοιβή 1810 ευρώ. Την Τετάρτη ο Κανάρης καλείται να πληρώσει και πάλι τους διαιτητές, ένα κόστος που ανέρχεται στα 2 χιλιάδες ευρώ και για το οποίο διαμαρτύρεται στην ΕΠΟ.

Μάλιστα η διαιτητική τριάδα που έχει οριστεί από την Αθήνα θα ταξιδέψει αεροπορικώς από την Τρίτη, δηλαδή με διανυκτέρευση, αφού η ΚΕΔ/ΕΠΟ έχει δώσει οδηγία στους διαιτητές να βρίσκονται από την προηγούμενη του αγώνα. Φυσικά αυτό ισχύει για τα νησιά, ενώ απορίας άξιον είναι γιατί δεν ταξιδεύουν αυθημερόν αφού αύριο Τετάρτη, υπάρχουν 3 πτήσεις της Aegean για την Χίο, με την πρώτη στις 6.25 το πρωϊ και την δεύτερη στις 11.50 το μεσημέρι, οπότε θα προλάβαιναν άνετα το παιχνίδι!.
ΠΗΓΗ: Ράδιο Αλήθεια Χίου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνική