Λεωνίδας Σπάρτης: Φιλικό με παλαίμαχους της Μπαρτσελόνα!

0
190

Τη Σπάρτη, θα επισκεφθεί στις 10 Ιουνίου 2016 η θρυλική ομάδα της Barcelona-Τμήμα Παλαιμάχων, προκειμένου να δώσει φιλανθρωπικό αγώνα με την ιστορική ομάδα του Λεωνίδα Σπάρτης.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος της Σπάρτης “Λεωνίδας” θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει στη Σπάρτη μια ομάδα-θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Πολλοί και γνωστοί παλαίμαχοι άσσοι της Barcelona που αγωνίστηκαν στα κορυφαία σαλόνια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, θα συνδράμουν στο κοινωνικό έργο του “Λεωνίδα” ενισχύοντας σημαντικά την προσπάθεια του ιστορικού συλλόγου της Σπάρτης.

Στον καινοτόμο φιλανθρωπικό αγώνα που θα συνοδευτεί από πολλές εκπλήξεις, θα αγωνιστούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του “Λεωνίδα” που πριν πολλά χρόνια κατάφεραν να σηκώσουν ψηλά το αθλητικό ηθικό των Σπαρτιατών και των Λακώνων με την παρουσία τους στη Β’ Εθνική κατηγορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 με τα έσοδα να διατίθενται σε τοπικό φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό.


Από τη διοίκηση,
Ο Πρόεδρος Δ.Σ
Χρήστος Αλεξάκος

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε:

Νίκος Γκόγιας, Υπεύθυνος Events, τηλ. 6988-186-895
Παναγιώτης Χατζηχαραλάμπους, Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων, τηλ. 6972-601-385
Βασίλης  Μάρκου, Υπεύθυνος Marketing, τηλ. 6979-542-985
Χρήστος Αλεξάκος, Πρόεδρος Δ.Σ. τηλ. 6992-500-600

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας