Μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική: Κληρώνει σήμερα Πέμπτη 31 Μαρτίου

Σήμερα Πέμπτη στις 11 το πρωί έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή της κλήρωσης για τους ομίλους των ομάδων που θα βρεθούν αντιμέτωπες στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΟ που βρίσκονται στο πάρκο Γουδή της Αθήνας.

Οι ομάδες θα χωριστούν σε 14 ομίλους των τεσσάρων ομάδων.

Ο πρωταθλητής Λακωνίας θα είναι στον ίδιο όμιλο με τους πρωταθλητές Μεσσηνίας, Αργολίδας και Αρκαδίας.

Οι δύο πρώτες ομάδες του μίνι αυτού πρωταθλήματος θα πάρουν το εισιτήριο της ανόδου.

Οι Ενώσεις θα πρέπει να δηλώσουν τον πρωταθλητή τους μέχρι την Πέμπτη 28/4.

Η πρώτη αγωνιστική θα γίνει την Κυριακή στις 15/5.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες των αγωνιστικών είναι οι εξής:

1η αγωνιστική Κυριακή 15/5, 2η αγωνιστική Τετάρτη 18/5, 3η αγωνιστική Κυριακή 22/5, 4η αγωνιστική Τετάρτη 25/5, 5η αγωνιστική Κυριακή 29/5, 6η αγωνιστική Κυριακή 5/6.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του πρωταθλητής Λακωνίας

Στην Λακωνία το προβάδισμα έχει ο Ολυμπιακός Γυθείου ο οποίος έχει το ντέρμπι στους Μολάους και δύο αγωνιστικές εντός έδρας.  Έχει πολύ σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο και ουσιαστικά βλέπει ήδη τα μπαράζ.

Το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής στην Μεσσηνία βαδίζει προς το τέλος με τον Τσικλητήρα Πύλου να έχει σημαντικό προβάδισμα καθώς έχει 6 βαθμούς διαφορά από την Κυπαρισσία, ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές.

Στην Αργολίδα η Ένωση Λέρνας είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τον τίτλο. Απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος ενώ την τελευταία αγωνιστική η Ένωση υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Στην Αρκαδία γίνεται μεγάλη μάχη με τον Πανθυρερατικό και την Δόξα Μεγαλόπολης να ισοβαθμούν στην κορυφή, έχοντας δύο ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ απομένουν 3 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος.

με πληροφορίες από το notosports eleftheria