Καρυάτιδες: Η δική μας ομάδα, τα δικά μας κορίτσια! Άρθρο της Ελένης Αγγελέτου

0
231

Η Ελένη Αγγελέτου έγραψε ένα πολύ ωραία άρθρο για την γυναικεία ομάδα της Λακωνίας, τις Καρυάτιδες το οποίο δημοσιεύουμε στο isports.gr:

Ομαδικότητα, συνεργασία, μαχητικότητα, χαμόγελο και αγάπη για το ποδόσφαιρο είναι τα συστατικά που απαρτίζουν, τη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα, της μικρής μας πόλης, τις “Καρυάτιδες”. Προσηλωμένες στο στόχο τους, με προσπάθεια και πολλή δουλειά, οι “Καρυάτιδες” ξεκίνησαν με σταθερά βήματα και κατέκτησαν την κορυφή της κατηγορίας τους. Κοπέλες απ’ όλο το νομό και όχι μόνο, αφήνουν στην άκρη σχολείο, Πανεπιστήμιο και δουλειά για να δώσουν το “παρόν” στη γιορτή του ποδοσφαίρου, γιατί ο αθλητισμός είναι γιορτή , είναι ψυχαγωγία, είναι πάνω απ’ όλα υγεία.
Με αξιοπρέπεια, με σπαρτιατικό σθένος και ομαδική ψυχή βρέθηκαν ένα σκαλοπάτι πριν την άνοδο στη Β’ εθνική κατηγορία. Αύριο, Σάββατο 2 Απριλίου και ώρα 4 μ.μ θα δώσουν τον πιο καθοριστικό αγώνα του πρωταθλήματος, με αντίπαλο το “Φείδωνα” Άργους. Ας είμαστε όλοι στο πλευρό τους, να στηρίξουμε τον αγώνα τους, να εμψυχώσουμε την προσπάθεια τους, να χειροκροτήσουμε την παρουσία τους!!!
Και μόνο που υπάρχουν σαν ομάδα , είναι αξιέπαινες, και μόνο που κατάφεραν να φτάσουν τόσο ψηλά, μας κάνουν υπερήφανους. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος οι “Καρυάτιδες” ήταν , είναι και θα είναι πρώτες στις καρδιές μας και στην καρδιά της πόλης μας, Γιατί οι Καρυάτιδες δεν είναι απλώς μια γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα, είναι η ΔΙΚΗ μας ομάδα, είναι τα δικά μας κορίτσια. Είναι δείγμα πολιτισμού, είναι απόδειξη ρηξικέλευθης προσπάθειας, είναι θεσμός, είναι ιδέα….
Καλή μας επιτυχία!!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα για τον αυριανό αγώνα των Καρυάτιδων