Α.Ο. Χαλκίς – Δόξα Νέας Μανωλάδας 2 – 1 (βίντεο)

Ο ΑΟ Χαλκίς πέτυχε σπουδαίας σημασίας νίκη επί της Μανωλάδας με 2-1 και κράτησε διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη στους 5 βαθμούς. Ο ΑΟΧ παρουσιάστηκε αποφασισμένος, εύχε πάθος και πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση. Μέχρι το 55΄οι ποδοσφαιριστές του Μουράτ Σεροπιάν είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, μετά το 70΄έριξαν ρυθμούς και το πλήρωσαν με ένα αγγωμένο 10 λεπτο καθώς η μείωση του σκορ στο 81΄από τον Μελετίδη “ζόρισε” τους 400 περίπου φιλάθλους στο δημοτικό.

Μετά το πρώτο 10 λεπτο οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό και απείλησαν, αρχικά στο 11΄όταν η συρτή σέντρα του Σεχολάρι κόπηκε τελευταία στιγμή. Δυο λεπτά αργότερα ο Σταματάκος χόρεψε τον Αδαμόπουλο, το σουτ που έκανε αιφνιδίασε τον Καλιακμάνη που έχασε τη μπάλα και ο Σεχολάρι στην επαναφορά έκανε το 1-0.

Η Χαλκίδα συνέχισε να πιέζει παίζοντας καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Στο 34΄το σουτ του Ντελέκου μέσα από τη περιοχή πέρασε άουτ και στο 40΄ ο Καλιακμάνης μπλόκαρε τη κεφαλιά του Βαλκάνου. Στο 41΄ο Σπανός μετά από ασίστ του Βαλκάνου αύξησε το σκορ σε 2-0. Χαρακτηριστικό στοιχείο της κυριαρχίας των νικητών, αλλά και της πού καλή αμυντιής λειτουργίας για περίπου μια ώρα αγώνα  είναι πως η πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων δημιουργήθηκε στο 43΄με τον Νικολόπουλου να πλάσάρει άουτ από καλή θέση.

Στην επανάληψη είχαμε καλή φάση στο 50΄με τον Σταματάκο να δυσκολεύει τον γκολκίπερ της Δόξας και από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε. Η Μανωλάδα από το 70΄ και μετά ζήτησε το γκολ και το πέτυχε στο 81΄με τον Μελετίδη να σκοράρει από τα 11 μέτρα μετά από ανατροπή του Παναγιωτόπουλου από τον  Τσούπρο. Παρά το άγχος στα τελευταία λεπτά δεν υπήρξε κάποια επικίνδυνη στιγμή στην εστία του Κουμή που για πρώτη φορά ξεκίνησε βασικός στο πρωτάθλημα και έτσι ο ΑΟ Χαλκίς έφτασε σ’ ένα πολύτιμο 3ποντο που του επιτρέπει να μην παει υπό αφυκτική πίεση στην Καλαμάτα.

ΑΟ Χαλκίς (Σεροπιάν): Κουμής, Δ. Στασινόπουλος, Τσατσαρής, Καραμπάς, Τσούπρος, Τσατσαρώνης, Σταματάκος, Βαλκάνος, Σεχολάρι, Ντελέκος, Σπανός

Δόξα Μανωλάδας (Αντωνόπουλος): Καλιακμάνης, Παναγιωτόπουλος, Αδαμόπουλος (35΄, Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος, Σωτηρακόπουλος, Νικολόπουλος,

ΠΗΓΗ: eviagoal.blogspot.com


Α.Ο. Χαλκίς-Δόξα Ν. Μανωλάδας 2-1 από LAMIASTARGR

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνική