Ρεκόρ επισκεψιμότητας isports.gr: 5 χιλιάδες επισκέψεις και 3 χιλιάδες χρήστες σε 15 ώρες!

Οι επιτυχίες της Α.Ε. Σπάρτη και η ξέφρενη πορεία της προς την Β’ Εθνική επηρεάζει θετικά όπως είναι φυσικό και την πορεία που διαγράφει το αθλητικό site της Λακωνίας – isports.gr.

Η πρώτη ημερομηνία που είχε πιάσει τα υψηλότερα νούμερα επισκεψιμότητας είχε συνοδευτεί από επιτυχία της Α.Ε. Σπάρτη.  ‘Ηταν η επόμενη ημέρα αμέσως μετά το νικηφόρο μπαράζ του Περιστερίου επί της Κυπαρισσίας, η Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015, όπου το isports.gr είχαν επισκεφθεί 2.561 μοναδικοί επισκέπτες με 4.109 χιλιάδες επισκέψεις. Ένα νούμερο τεράστιο για τον Ιούνιο του 2015 που χρειάστηκαν 10 μήνες για να φτάσουμε τη Κυριακή 3 Απριλίου, την ημέρα που η Α.Ε. Σπάρτη συνέτριψε με 4 – 0 τον Βύζαντα Μεγάρων και παρέμεινε στο +6 από τον Παναργειακό έχοντας τον πρώτο λόγο για την άνοδο στην Football League.  Όπως βλέπετε και στην εικόνα οι επισκέψεις χθες έφτασαν τις 4 χιλιάδες 781 και οι μοναδικοί επισκέπτες τους 2 χιλιάδες 812.

Επεξήγηση γραφήματος

Το περίοδοι σύνδεσης σημαίνει επισκέψεις.  Στην εικόνα απεικονίζονται οι επισκέψεις της Κυριακής 3 Απριλίου ανά ώρα και ουσιαστικά βλέπετε ότι οι επισκέψεις λαμβάνουν χώρα σε διάστημα 15 ωρών από τις 9 το πρωϊ μέχρι τα μεσάνυχτα.  Σε αυτό το χρονικό διάστημα των 15 ωρών αναρτήθηκαν 21 άρθρα στο isports.gr.

statistika_4_apriliou2016

Σχεδόν 3 χιλιάδες διαφορετικοί χρήστες και περίπου 5 χιλιάδες επισκέψεις σε διάστημα 15 ωρών από τις 9 το πρωϊ μέχρι τα μεσάνυχτα (στην φωτογραφία οι επισκέψεις ανά ώρα) από τα αναλυτικά στοιχεία της google. Ένα ασύλληπτο νούμερο για αθλητικό site της επαρχίας πόσο μάλλον του Νομού Λακωνίας που αποδεικνύει ότι το isports.gr βαδίζει στον σωστό δρόμο της έγκυρης, άμεσης και αντικειμενικής ενημέρωσης. Απίστευτα νούμερα αν αναλογιστεί κάποιος μάλιστα ότι βρισκόμαστε στην αρχή της προσπάθειάς μας.

Σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε και θα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας προς εσάς!