Αστέρας Τριπολης: Eισιτήρια με Παναθηναϊκό

Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό! Ο ΑΣΤΕΡΑΣ με νίκη διατηρεί τις ελπίδες για 5η συνεχόμενη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επίτευγμα σπάνιο για ομάδα από την περιφέρεια!

Η δική σου παρουσία θα είναι η μεγαλύτερη δύναμη που θα ωθήσει τους ποδοσφαιριστές μας στο θετικό αποτέλεσμα. Ενημερώσου για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (10/04, 19:00) και έλα μαζί μας στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Τετάρτη 6 Απριλίου έως και το Σάββατο 9 Απριλίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Κυριακή 20 Απριλίου τα εκδοτήρια του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 έως και τις 19:00. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ αιτήθηκε εισιτήρια για τους φιλάθλους της και ως εκ τούτου η θύρα 4 θα παραμείνει κλειστή.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για τις θύρες 1,2 και 3 με αξία 20€ για τη Θύρα 2 και 25€ για τις Θύρες 1 και 3.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους, εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων-πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 17:00

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:00