Λεβάντε: Ενέργειες δημοσιογράφου μικραίνουν πολύ την ιστορική ομάδα της Καλαμάτας.

0
63

Με ανακοίνωση της,  η ομάδα του Λεβάντε Ζακύνθου,  παίρνει θέση για άρθρο site που έκανε λόγο για σκληρό παιχνίδι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 4 ποδοσφαιριστών της Θύελλας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα sportstonoto.gr που κατηγορεί η διοίκηση της Καλαμάτας την ομάδα μας για πολύ σκληρό παιχνίδι που απέφερε τραυματισμό σε 4 παίκτες της Καλαμάτας θα θέλαμε να απαντήσουμε τα εξής, προς γνώση όλων των φιλάθλων.
Η ομάδα μας δεν έπαιξε σκληρά και μην προσπαθούν οι αγαπητοί συνάδελφοι της ιστορικής Καλαμάτας να ρίξουν το φταίξιμο σε τυχόν αποτυχία τους στον επόμενο αγώνα πάνω στην ομάδα μας. Όταν δέχεσαι σε 90 λεπτά μόνο μια κίτρινη πώς έπαιξες σκληρά; Μάλλον οι τραυματισμοί έχουν να κάνουν με τον άθλιο αγωνιστικό χώρο(ακούρευτο και βρεγμένο χόρτο και ξανά βρέξιμο 2 λεπτά πριν την σέντρα) που οι παράγοντες της Καλαμάτας επιδίωξαν να έχουν. Και αντί να παραπονεθούμε εμείς για τον άθλιο αγωνιστικό χώρο και την έλλειψη ζεστού νερού (ταξιδέψανε πίσω στο νησί οι παίκτες μας άπλητοι )στα αποδυτήρια βγήκαμε και φταίχτες. Κάτι τέτοιες ενέργειες δυστυχώς μικραίνουν πολύ την ιστορική ομάδα της Καλαμάτας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνική