Α.Ο. Χαλκίς: Αναχωρεί το Σάββατο για Καλαμάτα. Διοίκηση και φίλαθλοι στη προπόνηση

Σε έντονους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟ Χαλκίς για το Κυριακάτικο παιχνίδι στην Καλαμάτα. Οι «νερατζούρι» είναι αποφασισμένοι, σ” έναν από τους πιο κομβικούς αγώνες της χρονιάς να παρουσιάσουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο και να τελειώσουν οριστικά το θέμα παραμονής στη κατηγορία, κόβοντας μαχαίρι οποιοδήποτε όνειρο… των Μεσσήνιων.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνησή στο Δημοτικό στάδιο, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας ο Μουράτ Σεροπιάν αφιέρωσε σε εσωτερικό διπλό δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής και σε στημένες φάσεις. Μοναδικός απόντας για το κρίσιμο παιχνίδι με τους Μεσσήνιους ο Β. Ντελεκος λόγω καρτών.

Το παρών στην σημερινή προπόνηση (ΦΩΤΟ) έδωσαν αρκετά μέλη της Διοίκησης καθώς και φίλαθλοι που αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του αγώνα. Παρόλα αυτά μέχρι σήμερα δεν έχει προγραμματιστεί εκδρομή των φιλάθλων και σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα η Χαλκίδα δεν θα έχει τη συμπαράσταση των φίλων της στη σημαντική αυτή αναμέτρηση.

Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο Σφακιανάκης (Αθηνών). Επόπτες Παλαμίδας (Λακωνίας)  Βεργετης(Αρκαδίας). Η αποστολή του Α.Ο.Χ. θα αναχωρήσει από το Σάββατο και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Μεσσηνίας.

ΠΗΓΗ: eviagoal.blogspot.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνική