Γ. Αντωνόπουλος: Θέληση και πάθος για τη νίκη

Πλήρης και έχοντας καλή ψυχολογία θα παραταχθεί ο Παναρκαδικός στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Παναργειακο στο ντέρμπι του 3ου ομίλου. Ο Γιώργος Αντωνόπουλος γνωρίζει αρκετά καλά τη δυσκολία του αγώνα γεγονος που αποτυπώνεται από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο ίδιος όπου και τόνισε:

Δεν έχει διαφορά το παιχνίδι αυτό σε σχέση με όλα τα άλλα που έχουμε δώσει ή πρόκειται να δώσουμε. Σίγουρα βρισκόμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος όμως εμείς έχουμε πει ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα για να έχουμε αποτελέσματα που θέλουμε. Σίγουρα η ομάδα του Παναργειακού έχει στις τάξεις της ένα ρόστερ πολύ ικανό με παίκτες που έχουν παίξει σε ανώτερες κατηγορίες αλλά αυτό μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο ώστε να δούμε το ματς περισσότερο σοβαρά και με την προϋπόθεση ότι θα έρθει ο κόσμος να το ευχαριστηθούμε κιόλας. Ερωτηθείς ποια στοιχεία θα κρίνουν το ματς, ο νεαρός προπονητής είπε:

Πιστεύω ότι η ομάδα που θα δείξει περισσότερη θέληση και πάθος για τη νίκη θα είναι αυτή που έχει το προβάδισμα για την νίκη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνική