Κανάρης Νενήτων – Ένωση Ερμιονίδας 0 – 3. Ανακοίνωση (βίντεο)

Στην Γ’ εθνική θα αγωνίζεται λοιπόν  και του χρόνου όπως όλα δείχνουν η Ερμιονίδα, η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 του Κανάρη Χίου. Στο 31’ ο Κιοσές έκανε το 0-1 για την ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη, στο 57’ ο Μιχαλάκης κο ντινό σουτ πέτυχε το 0-2 ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 94’ ο Στάικος με κοντινό πλασέ.

Η Ερμιονίδα είχε και δύο δοκάρια με τον Ανδριόπουλο, ενώ στο ματς υπήρξαν και τρεις αποβολές. Συγκεκριμένα, στο 76′ υπήρξε εξάλεπτη διακοπή, καθώς υπήρξε ένταση μετά από επεισόδιο του Κιοσέ με τον προπονητή του Κανάρη Μανώλη Παπαδόπουλο. Υπήρξε μια μικρή συμπλοκή μεταξύ των ποδοσφαιριστών και ο διαιτητής απέβαλε τους Σελάλα και Μαζιώτη. Στο 96’ αποβλήθηκε επίσης για τον Κανάρη ο Τσιούμας.

Διαιτητές: Λέκας, Καρμίρης-Κάντας (Λέσβου), άριστοί όλοι τους.

Κανάρης Νενήτων (Μανώλης Παπαδόπουλος): Κρουσουλούδης, Αγριμάκης, Γρίγος, Πουλάκης, Χρουσάκης (46′ Λέσι), Χριστόπουλος (46′ Σελάλα), Σαμπάνης, Χριστούλης (60′ Σεζένιας), Βαϊντερλής, Ντάμπος, Τσιούμας

Ένωση Ερμιονίδας (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Μουράτης, Παναγιώτου (83′ Τριμπόνιας), Σκεντεράι, Παυλίδης, Μπιμπισίδης, Κιοσές (83′ Τζιέρης), Στάικος, Μαζιώτης, Ανδριόπουλος (64′ Τριανταφύλλου), Μιχαλάκης, Μαρίνης.

Ανακοίνωση ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Όπως ενημερωθήκαμε πριν λίγο από την Χίο μετά το δεύτερο γκολ της Ερμιονίδας από τον Μιχαλάκη ο ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Κιοσσές δέχτηκε επίθεση από τον προπονητή των γηπεδούχων χτυπώντας τον χωρίς ο διαιτητής να δείξει κάρτα αλλά και η υπόλοιπη αποστολή αυτή την στιγμή είναι κλεισμένη στα αποδυτήρια λόγω της ύπαρξης πολλών φιλάθλων

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνική