Μπέος: Oι κρίσεις μου απορρέουν από την παρουσία συγκεκριμένης ομάδας στην Γ’ Εθνική

0
148

Θέση σχετικά με τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για όσα είπε στην τηλεοπτική εκπομπή «ΔΙΚΗ» (και προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της οικογένειας Γιαννακόπουλου) πήρε ο Αχιλέας Μπέος, μέσω γραπτής δήλωσης.

Σε αυτήν αναφέρονται τα εξής:

«Αναφορικά με τις δηλώσεις μου στη χθεσινή εκπομπή «ΔΙΚΗ» αλλά και την ένορκη κατάθεσή μου, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι πρόκειται καθαρά για κρίσεις και απόψεις μου, κάτι που δήλωσα ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή. Με αυτή μου την κρίση δεν επιδίωξα να έχω καμία εμπλοκή στα εσωτερικά της οικογένειας του Παναθηναϊκού ή να δημιουργήσω πρόβλημα.

Σε καμία περίπτωση δε, οι δηλώσεις μου αυτές δεν είχαν σκοπό να επηρεάσουν το αγωνιστικό κομμάτι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εν όψει των ευρωπαϊκών της αναμετρήσεων. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ΚΑΕ Παναθηναϊκούς στους αγώνες της με την Λαμποράλ Κούτσα. Όσο δε για τις διαδρομές μας και τις σχέσεις μας με δικαστικούς λειτουργούς, καλύτερα να μην αναφερθούμε περαιτέρω γιατί το θέμα αυτό «καίει» και σίγουρα δεν σας συμφέρει.

Υ.Γ. Σε ό,τι αφορά τις κρίσεις μου, οι οποίες δεν είναι καθόλου τυχαίες, απορρέουν σε ένα μεγάλο βαθμό από την παρουσία και την πορεία συγκεκριμένης ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής».