Ταϋγετος Παλαιοπαναγιάς: Ζήσαμε την χειρότερη στιγμή της ιστορίας μας

0
177

Ο Ταϋγετος Παλαιοπαναγιάς εξέδωσε ανακοίνωση για τα έκτροπα που συνέβησαν στον εκτός έδρας αγώνα της 4ης αγωνιστικής των play out της Α1′ κατηγορίας με το Κάστρο Γερακίου. Ένα θέμα το οποίο το isports.gr όπως κάθε αθλητικό ΜΜΕ θα έκανε, είχε θίξει το ίδιο βράδυ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

Στον αγώνα με το Κάστρο Γερακίου στο γήπεδο Γερακίου την Κυριακή 10 Απριλίου η ομάδα μας έζησε την χειρότερη στιγμή της ιστορίας της στο Λακωνικό ποδόσφαιρο. Χυδαίες προκλήσεις ποδοσφαιριστών (βρίζοντας θεία, οικογένειες και κλωτσώντας ποδοσφαιριστές μας εκτός φάσης) ήταν το σκηνικό εντός του αγωνιστικού χώρου. Εκτός αυτού οι ρίψεις κροτίδων, αντικειμένων όπως καφέδες, νερά και οι αμέτρητες φτυσιές και αισχρές ύβρεις συνέθεσαν το χωρίς λόγο κλίμα εκφοβισμού της ομάδας μας. Το μένος των οπαδών της γηπεδούχου δεν σταμάτησε εκεί, αποκορυφώθηκε κατά την είσοδο μας στα αποδυτήρια εκτοξεύοντας δεκάδες πέτρες και χαλίκια (μια εξ’ αυτών βρήκε τον διαιτητή στο κεφάλι) και απειλώντας μας πως δεν θα φύγουμε από εδώ κάτι που έγινε με την βοήθεια αστυνομίας δύο ώρες μετά την λήξη του αγώνα!!

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που ονειρευόμαστε;

Είναι κρίμα κάποιοι να πολεμούν για την αξιοπρέπεια του Λακωνικού ποδοσφαίρου και κάποιοι άλλοι να πολεμούν το Λακωνικό ποδόσφαιρο… 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας