Γκαραβέλας: Μόνο Σούπερ Λιγκ ο ΟΦΗ!

0
105

Με τα καλύτερα λόγια για τον ιστορικό σύλλογο και τον κόσμο του αναφέρθηκε με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα «mpalakritis.gr» ο Γενικός Αρχηγός της Τριγλίας Ραφήνας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Γκαραβέλα: «Ο Ο.Φ.Η. είναι ένα μέγεθος που αξίζει να βρίσκεται μόνο στην SUPER LEAGUE. Εύχομαι ολόψυχα στον κόσμο, την διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες να τα καταφέρει και να επιστρέψει εκεί, γιατί μόνο εκεί ανήκει. Εμείς ανεβάσαμε την ομάδα μας σε πάρα πολλά επίπεδα και σε διαφορετικούς τομείς.

Όταν όλο το Γεντί Κουλέ, όρθιο, χειροκροτεί την Τριγλία Ραφήνας στο τέλος του παιχνιδιού αυτό δεν είναι απλά αναγνώριση για εμάς. Είναι ίσως και μια αφετηρία ένδειξης ότι η ομάδα μπορεί να κατακτήσει τα όνειρα της. Υπάρχουν αξίες στη ζωή πολύ πιο σημαντικές από μια νίκη ή μια ήττα. Κάποτε είχα πει ότι μια ήττα ορίζει την επόμενη νίκη και μια νίκη ορίζει το επόμενο όνειρο.

Στην περίπτωση αυτή η ήττα από τον Ο.Φ.Η. μας πίκρανε αλλά σίγουρα και μέσα από μια ήττα θα ανακαλύψουμε πολλές νίκες, γιατί έτσι πρέπει να λειτουργεί κάθε σοβαρός σύλλογος που έχει φιλοδοξίες.

Εύχομαι η Τριγλία Ραφήνας να συναντήσει ξανά τον Ο.Φ.Η., φυσικά σε ανώτερες κατηγορίες».