Καλαμάτα: Τέλος ο Τσουλάκος

 

Η αποχώρηση έχει να κάνει με τον Σταύρο Τσουλάκο, ο οποίος μετά από ενάμιση μόλις μήνα με την μελανόλευκη φανέλα έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. Η δεύτερη θητεία του 28χρονου επιθετικού στην ομάδα ήταν ιδιαίτερα σύντομη καθώς ήρθε στα τέλη Φλεβάρη και αγωνίστηκε ως αλλαγή τέσσερα ματς. Ο Τσουλάκος δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση ειδοποιώντας για την απόφασή του.

Αντίθετα με τον Τσουλάκο, στις προπονήσεις επέστρεψαν οι Βασίλης Κακαλής και Βασίλης Κουρέας. Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν σταματήσει, ο μεν Κακαλής την προηγούμενη εβδομάδα, ο δε Κουρέας στις αρχές του μήνα, λόγω των ελάχιστων ευκαιριών που είχαν πάρει από τον 40χρονο πρώην τεχνικό της Μαύρης Θύελλας.

Οι μελανόλευκοι συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Σπάρτη με προπόνηση που έγινε στο Στάδιο και στην οποία πήραν κανονικά μέρος τόσο ο Παλιούρας ο οποίος έδειξε να έχει συνέλθει από την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε, όσο και ο Κανταρτζής ο οποίος είχε χτυπήσει στην προπόνηση της προηγούμενης Τρίτης και χθες έκανε ατομικό. Απέναντι στους επίδοξους πρωταθλητές οι μελανόλευκοι θέλουν να διατηρήσουν τις απειροελάχιστες ελπίδες για παραμονή αφού πλέον σώζονται μόνο με τρία στα τρία στα ματς που απομένουν και ταυτόχρονα η Ερμιονίδα να πάρει το πολύ ένα βαθμό ή κανένα η Χαλκίδα.

ΠΗΓΗ: sport365

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνική